ΑΕΚ: Καμία παραίτηση έως τώρα στον Μελισσανίδη!

ΑΕΚ: Καμία παραίτηση έως τώρα στον Μελισσανίδη!

ΑΕΚ: Καμία παραίτηση έως τώρα στον Μελισσανίδη!

bet365

Εν αναμονή των επαφών Μελισσανίδη με τα στελέχη της ΑΕΚ προκειμένου να παρθούν αποφάσεις. Μέχρι στιγμής καμία παραίτηση στο τραπέζι. Εξελίξεις ίσως και εντός της ημέρας.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Οι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και είχαν συζητήσεις με τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ ζητώντας να καταθέσουν την παραίτησή τους στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αυτό που προκύπτει αυτή τη στιγμή από το ρεπορτάζ είναι ότι κανένα στέλεχος της ΑΕΚ δεν έχει παραιτηθεί καθώς ως τώρα δεν είχε υπάρξει ακόμα καμία επαφή με τον Μελισσανίδη.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ αναμένεται να έχει συζητήσεις για το μέλλον όλων των στελεχών συνολικά και όχι επί προσωπικού. Αυτό είναι κάτι που πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα