Ολυμπιακός: Ο Ροντρίγκες έπαιξε τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον winger στα play offs

Ολυμπιακός: Ο Ροντρίγκες έπαιξε τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον winger στα play offs

Ολυμπιακός: Ο Ροντρίγκες έπαιξε τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον winger στα play offs

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες από εκεί που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε τα λιγότερα λεπτά από τους άλλους εξτρέμ το άλλαξε αυτό στα play offs.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες φέτος στάθηκε άτυχος στον Ολυμπιακό με τραυματισμούς αλλά και επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει.

Γενικότερα το ξεκίνημα της χρονιάς δεν ήταν εύκολο για αυτόν. Παρόλα αυτά έφτασε στο σημείο όπου στα play offs έχει αγωνιστεί περισσότερο από κάθε άλλον ακραίο του Ολυμπιακού ενώ στην κανονική διάρκεια συνέβη το αντίθετο: είχε παίξει το λιγότερο από κάθε άλλον winger της ομάδας.

Ειδικότερα ο Ροντρίγκες σε 7 ματς των play offs, όπου είχε γκολ και ασίστ (ήταν σημαντικός και με τον ΠΑΣ στο 3-2 και με τον ΠΑΟΚ στο 1-2), μέτρησε 510 λεπτά σε αυτή τη διαδικασία. Κοντά του από πλευράς λεπτών από παίκτες που παίζουν στα άκρα, αν και ο βασικός του ρόλος είναι πίσω από τον φορ, είναι ο Καρβάλιο των 473 λεπτών στα play offs για τον Ολυμπιακό.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει 403 λεπτά, ο Μασούρας έχει 303 λεπτά και ο Λόπες που σκόραρε σημαντικά γκολ στα play offs έχει 206 λεπτά. Ακόμα και ο Βαλμπουενά έχει 152 λεπτά. Στον Ολυμπιακό συνολικά φέτος ο Ροντρίγκες έχει 22 ματς με 5 γκολ και 3 ασίστ.

Ο παίκτης φυσικά δεσμεύεται με συμβόλαιο και υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι από τους εξτρέμ που αναμένεται να συνεχίσουν δηλαδή στον σύλλογο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα