Καρυπίδης: «Τα δάκρυα χαράς μικρών και μεγάλων ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή»

Καρυπίδης: «Τα δάκρυα χαράς μικρών και μεγάλων ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή»

Newsroom
Καρυπίδης: «Τα δάκρυα χαράς μικρών και μεγάλων ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή»

bet365

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα social media ο Θόδωρος Καρυπίδης στάθηκε στις αντιδράσεις των φίλων του Άρη έπειτα από τη νίκη επί της ΑΕΚ και ευχαρίστησε όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος αλλά και τον Άκη Μάντζιο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ένιωσε συγκλονισμένος από τις αντιδράσεις μικρών παιδιών έπειτα από την ολοκλήρωση της επικής ανατροπής της ΑΕΚ. «Τα χαμόγελα των παιδιών χθες, τα δάκρυα χαράς μικρών και μεγάλων, ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που βίωσα από την ημέρα που βρίσκομαι στον ΑΡΗ. Οι χθεσινές στιγμές, οι χθεσινές εικόνες, μου δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω μαζί σας την προσπάθεια που κάνουμε να οδηγήσουμε τον ΑΡΗ εκεί που ονειρευόμαστε. Και θα γίνει αυτό. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες», έγραψε στον λογαριασμό του στα social media.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στον Χερμάν Μπούργος όσο και στον προκάτοχό του, Άκη Μάντζιο. «Αυτή τη στιγμή νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τον προπονητή μας και τους παίκτες μας για την έξοδο μας στην Ευρώπη για 4η σερί χρονιά . Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Ακη Μάντζιο γιατί δικαιούται ένα σημερινό μερίδιο της επιτυχίας. Άφησα τους φιλάθλους μας για το τέλος . Χωρίς τη δική τους βοήθεια το 0-2 δεν θα γινόταν ποτέ 3-2. Όταν το Βικελιδης είναι όπως χθες, μπορούμε να κάνουμε θαύματα . Σας ευχαριστώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα