Άρης: Το γλέντησαν και στα αποδυτήρια

Άρης: Το γλέντησαν και στα αποδυτήρια

Newsroom
Άρης: Το γλέντησαν και στα αποδυτήρια

bet365

Μετά το γλέντι μαζί με τους φίλους της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης», οι ποδοσφαιριστές του Άρη συνέχισαν στα αποδυτήρια…

Μετά την ολοκλήρωση της ανατροπής επί της ΑΕΚ, οι ποδοσφαιριστές του Άρη έβγαλαν όλα τα συναισθήματα που είχαν στη ψυχή τους και πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με τους φίλους της ομάδας. Φώναξαν συνθήματα, άλλοι έβαλαν τα κλάματα όπως οι Χουλιάν Κουέστα, Ματέο Γκαρσία. Η συνέχεια δόθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας – όπως φανέρωσε φωτογραφικά η ΠΑΕ Άρης μέσα από τον λογαριασμό της στα social media – όπου το γλέντι συνεχίστηκε και μάλιστα υπό τις ιαχές των φίλων της ομάδας που ήταν εκτός γηπέδου αλλά τα συνθήματά τους ακούγονταν στο εσωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα