Κώτσιρας: «Η Ευρώπη ήταν μονόδρομος για εμάς, θέλουμε και το Κύπελλο»

Newsroom
Κώτσιρας: «Η Ευρώπη ήταν μονόδρομος για εμάς, θέλουμε και το Κύπελλο»

bet365

Για το πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή στην Ευρώπη μίλησε ο Γιάννη Κώτσιρας με τον δεξί μπακ του «τριφυλλιού» να αναφέρει πως ήταν μονόδρομος αυτή η επιστροφή.

Αναλυτικά ο Κώτσιρας μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να πάρουμε άμεσα προβάδισμα, αλλά το γκολ που πετύχαμε μας «έλυσε» τα χέρια».

Για το αν υπήρχε άγχος όταν δεν έμπαινε το γκολ: «Η ομάδα έμεινε όλο το χρόνο πιστή στο πλάνο της. Εμείς πιστεύαμε σε αυτό που κάναμε και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στη διαδικασία των Play-Offs, όπου η ομάδα έχει δείξει μεγάλη συνέπεια. Υπάρχουν στιγμές που δεν είμαστε καλοί ή να μην παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, αλλά έχουμε μάθει πλέον να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια».

Για την επιστροφή στην Ευρώπη: «Μεγάλη υπερηφάνεια η συμμετοχή μου στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Εννοείται πως θέλουμε να σηκώσουμε και το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα, αλλά τόσο για την εικόνα όσο και για το prestige της ομάδα η Ευρώπη ήταν μονόδρομος και ένας μεγάλος στόχος της ομάδας φέτος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα