Ολυμπιακός: Οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ είχαν ευθύνη στη φάση του 0-1 και πέρασαν 4/11 σέντρες στο ντέρμπι

Ολυμπιακός: Οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ είχαν ευθύνη στη φάση του 0-1 και πέρασαν 4/11 σέντρες στο ντέρμπι

bet365

Οι δύο ακραίοι μπακ του Ολυμπιακού σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της ομάδας και τα πράγματα παραμένουν εξαιρετικά δύσκολα για τη νέα σεζόν για εκείνους.

Τόσο ο Κένι Λαλά όσο και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν προσέφεραν ανάλογα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Και όχι απλά δεν είχαν την απαιτούμενη απόδοση αλλά ήταν και μέσα στους αρνητικούς πρωταγωνιστές. Και επίσης είναι και στην κατηγορία των παικτών που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες αποχώρησης από το ρόστερ των Πειραιωτών (ειδικά ο Λαλά).

Μάλιστα τόσο ο Λαλά όσο και ο Ρέαμπτσιουκ είχαν συμμετοχή / ευθύνη στη φάση του 0-1 από τον Παλάσιος. Ο Λαλά έχει πάρει την μπάλα και έχει βγάλει μπαλιά στο κέντρο που κόπηκε για να φτάσει η μπάλα στον Παλάσιος με τον Ρέαμπτσιουκ να είναι ο τελευταίος παίκτης που έχασε τον σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Λαλά

Το σημείο της λανθασμένης πάσας του Λαλά

Ο Λαλά

Η στιγμή που ο Παλάσιος περνάει Αβραάμ και Ρέαμπτσιουκ

ΛΑΛΑ

Η στιγμή του σουτ του Παλάσιος

Ξέχωρα από αυτό σε επίπεδο σεντρών ο Λαλά είχε 2/8 με ποσοστό 25% και ο Ρέαμπτσιουκ 2/3 με ποσοστό 67%, όπως βλέπουμε από τα στοιχεία της πλατφόρμας Wyscout. Δηλαδή είχαν μαζί 4/11 σέντρες.

Αμυντικά ο Λαλά στάθηκε πιο καλά από τον Ρέαμπτσιουκ υπό την έννοια ότι είχε 14/22 με 64% και 3/3 εναέριες μονομαχίες με 100%. Ο Ρέαμπτσιουκ είχε 9/17 μονομαχίες με 53% και 1/3 εναέριες μονομαχίες με 33% πάντα με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία του Wyscout.

Κόρνερ

Η φάση του κόρνερ για το 2ο γκολ του Παναθηναϊκού

Η φάση του κόρνερ βέβαια απ' όπου βγαίνει το γκολ του Σένκεφελντ όπου ο Ολυμπιακός έχει άμυνα σε ζώνη είναι χειρότερη. Η μπάλα περνάει από τρεις παίκτες, ο Τικίνιο πήδηξε σε λάθος χρόνο και οι Κουρμπέλης και Σένκεφελντ πηδάνε μπροστά από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και σκοράρουν ενώ ο τρόπος που είχε στηθεί η ερυθρόλευκη άμυνα δεν βοηθούσε και το οπτικό πεδίο του γκολκίπερ Βατσλίκ. Ο Μολδαβός μπακ έχει φέτος 47 ματς με 2 γκολ και 3 ασίστ. Ο Λαλά έχει 40 αγώνες με 3 ασίστ από την άλλη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα