Άρης: Πάει με πολλές απουσίες στην Τούμπα

Άρης: Πάει με πολλές απουσίες στην Τούμπα

Newsroom
Άρης: Πάει με πολλές απουσίες στην Τούμπα

bet365

Με πολλές και σοβαρές απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ στο παραδοσιακό ντέρμπι (11/5, 18:30) της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Τούμπας.

Κανείς εκ των τραυματιών δεν κατάφερε να επανέλθει σε φουλ ρυθμό κι έτσι ο Χερμάν Μπούργος αναγκάστηκε να τους αποκλείσει από την αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με την ελπίδα ότι θα είναι διαθέσιμοι στον εντός έδρας (14/5) αγώνα με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των Playoffs. Παρότι έβγαλε μέρος του ομαδικού προγράμματος, ο Λούκας Σάσα δεν έφτασε σε ικανοποιητικά επίπεδα ετοιμότητας κι έτσι δεν μπήκε καν στην αποστολή.

Για τον Κριστιάν Γκάνεα, οι πιθανότητες επιστροφής ήταν ελάχιστες καθώς ο Ρουμάνος αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο το οποίο προσπαθεί να διαχειριστεί με θεραπείες. Μάλιστα, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του και στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Μπαντού Ντιαγέ υπέστη θλάση και δεν υπολογίζεται για το σύνολο των παιχνιδιών που ολοκληρώνουν το Πρωτάθλημα, όπως και ο Γιόχαν Μπεναλουάν αλλά και ο Κριστιάν Λόπεθ. Εκτός αποστολής είναι και οι Χαΐροβιτς, Ντένις οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματίγια, Σούντγκρεν, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης και Ασλανίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα