Κύρκος: «Η καλύτερη ημέρα της ζωής μου»

Newsroom
Κύρκος: «Η καλύτερη ημέρα της ζωής μου»

bet365

Ο 19χρονος χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα ντεμπουτάρισε σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν θα ξεχάσει ποτέ τα όσα συνέβησαν στους «Ζωσιμάδες».

Το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό επίπεδο έκανε σήμερα (8/5) ο Ιάσωνας Κύρκου, καθώς ο 19χρονος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε για περίπου ένα ημίχρονο στο 1-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο νεαρός προέρχεται από τις ακαδημίες του «Δικέφαλου του Βορρά» και μετά τη λήξη της αναμέτρησης σχολίασε στη NOVA πως «είναι ίσως η καλύτερη ημέρα της ζωής μου, την περίμενα πολύ. Ευχαριστώ τον προπονητή μου. Το περίμενα πολύ καιρό».

Μετά ανέφερε τι περνούσε από το μυαλό του. «Ολη η δουλειά, όλος ο πόνος». Για το ότι του ζήτησαν τη φανέλα του σχολίασε ότι «πριν μερικά χρόνια την ζητούσα εγώ τώρα μου την ζητούν. Είναι απίστευτο». Υστερα στάθηκε στην παρουσία των φίλων του «Αγιαξ της Ηπείρου». «Αφιερώνω τη νίκη σε όλους, στον προπονητή, στη διοίκηση και τον κόσμο. Το χειροκρότημά τους είναι καλύτερο μου έχει συμβεί». Κλείνοντας υπογράμμισε ότι «είμαστε οικογένεια και ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα