Ολυμπιακός: Οι θέσεις που αγωνίζονται οι παίκτες από τη β' ομάδα που πήρε ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Οι θέσεις που αγωνίζονται οι παίκτες από τη β' ομάδα που πήρε ο Μαρτίνς

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη και έχει ενδιαφέρον το τι θέσεις παίζουν.

Σε αυτή τη φάση θα εστιάσουμε κυρίως σε λιγότερο γνωστούς παίκτες, ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό Β'. Έχουν επιλεγεί παίκτες από διάφορες θέσεις για την αποστολή του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Για τη θέση του γκολκίπερ ο Τζολάκης - αν και έχει παίξει στην α' ομάδα - τα περισσότερα ματς φέτος τα έχει κάνει με τον Ολυμπιακό Β'. Ως προς την άμυνα υπάρχει ο αρ. μπακ Κίτσος και οι στόπερ Κινκουέ και Μπαγκαλιάνης. Κυρίως είναι αυτοί.

Για το κέντρο και γενικά για μεσοεπιθετικούς ο Πορτογάλος προπονητής πήρε τους Φαντινγκά, Σουρλή, Ξενιτίδη και Μαρίνο. Τον Καρμπόβνικ δεν τον αναφέρουμε διότι ήταν παίκτης της α' ομάδας που απλά πήγε στη β' για να πάρει ματς.

Ειδικότερα οι παίκτες ανά θέσεις που προέρχονται από τη β' ομάδα

  • Γκολκίπερ: Τζολάκης
  • Στόπερ: Κινκουέ και Μπαγκαλιάνης
  • Χαφ: Σουρλής, Φαντινγκά και Ξενιτίδης
  • Εξτρέμ: Φαντινγκά και Μαρίνος

Η αποστολή θυμίζουμε πως έχει ως εξής: Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντινγκά, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μαρίνος, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ξενιτίδης και Κινκουέ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα