Superleague, η βαθμολογία των playoffs: Στέψη για τον Ολυμπιακό στο +16!

Newsroom
Superleague, η βαθμολογία των playoffs: Στέψη για τον Ολυμπιακό στο +16!

bet365

Στον Ολυμπιακό αρκούσε ένας βαθμός στην Τούμπα, όμως με ανατροπή και σούπερ εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο πήρε τη νίκη-πρωτάθλημα κι εκτόξευσε την διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στους 16 βαθμούς!

Το εξ αναβολής ματς του πρώτου γύρου των playoffs ήταν κι αυτό που έκρινε και μαθηματικά τον φετινό τίτλο, ο οποίος όπως αναμένονταν βάφτηκε στα «ερυθρόλευκα». Στον Ολυμπιακό αρκούσε ένας βαθμός, αλλά στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με το γκολ του Μουργκ.

Τελικά η τριπλή αλλαγή του Μαρτίνς στην επανάληψη (είσοδος Ελ Αραμπί, Ροντρίγκες, Αγκιμπού) άλλαξε κατακόρυφα την εικόνα των Πειραιωτών που ήταν καλύτεροι από τον κουρασμένο ΠΑΟΚ. Τα γκολ των Λόπες και Ρέαμπτσουκ έκαναν την ανατροπή, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 μέσα στην Τούμπα και πανηγύρισε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η βαθμολογία σε 6 αγωνιστικές

1.Ολυμπιακός 76
2.ΠΑΟΚ 60
3.Παναθηναϊκός 54
4.Αρης 53
5.ΑΕΚ 52
6.ΠΑΣ Γιάννινα 43


H επόμενη αγωνιστική (7η)

Κυριακή 8 Μαϊου
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ (18.00)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (19.30)
Αρης – Ολυμπιακός (21.00)

To υπόλοιπο πρόγραμμα

8η αγωνιστική

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ – Αρης

9η αγωνιστική

Αρης – ΑΕΚ
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

10η αγωνιστική

ΑΕΚ – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα