47 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ των 9 πρωταθλημάτων και οι άλλοι πολυνίκες του ρόστερ

47 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ των 9 πρωταθλημάτων και οι άλλοι πολυνίκες του ρόστερ

47 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ των 9 πρωταθλημάτων και οι άλλοι πολυνίκες του ρόστερ

bet365

Ο 37χρονος στόπερ έφτασε στην καριέρα του τα 9 πρωταθλήματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι με διαφορά ο πρώτος στο υπάρχον ρόστερ.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ που δεν έπαιξε βέβαια φέτος πολλά ματς αναμένεται να κλείσει του χρόνου την καριέρα του στο Λιμάνι. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος όμως με το φετινό 47ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού ανέβασε τον αριθμό των δικών του πρωταθλημάτων στα 9. Έχει σε αυτά πέντε συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων και τώρα πήγε στις τρεις διαδοχικές.

Ο Νο2 στη λίστα δεν είναι ένας αλλά δύο Έλληνες παίκτες, πάντα σε σχέση με το τωρινό / υπάρχον ρόστερ των πρωταθλημάτων. Είναι ο Μπουχαλάκης με τον Φορτούνη που έχουν πια από 6 πρωταθλήματα τον αριθμό. Ο Μπουχαλάκης είχε τρία στη σειρά και τώρα άλλα τρία διαδοχικά. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Φορτούνη.

Από Έλληνες παίκτες του ρόστερ βέβαια υπάρχουν και άλλοι συλλέκτες τίτλων. Ο Μανωλάς πήγε στα τρία πρωταθλήματα της καριέρας του με τον Ολυμπιακό με τα άλλα δύο να ήταν στη σειρά. Ο Ανδρούτσος επίσης έχει τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, όπως πλέον και ο Γιώργος Μασούρας. Δύο πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό έχει πλέον ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Από ξένους παίκτες ο Ουσεϊνού Μπα έχει και αυτός πια τρία πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό με τον Παπέ Σισέ να έχει δύο. Ο Μαντί Καμαρά έπιασε και εκείνος τα τρία πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Τρεις τίτλους πρωταθλητή έχει και ο killer και φορ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ένας πολύτιμος παίκτης και φέτος στο σκοράρισμα αλλά και στο πρωτάθλημα. Τρία ελληνικά πρωταθλήματα φυσικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει και ο Βαλμπουενά που έχει πάρει βέβαια πρωτάθλημα και στη Γαλλία. Όσο για τον Γιαν Εμβιλά; Ο έμπειρος Γάλλος χαφ έφτασε τους δύο τίτλους πρωταθλητή με τον Ολυμπιακό. Δύο πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό έχουν πλέον και οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ.

Ο Τόμας Βατσλίκ από την άλλη είναι η ξεχωριστή περίπτωση του ρόστερ. Ο Τσέχος διεθνής έχει πάρει πρωτάθλημα σε Τσεχία, Ελβετία και τώρα το κάνει και στην Ελλάδα. Τρεις διαφορετικές χώρες δηλαδή.

Βέβαια υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις παικτών που σηκώνουν φέτος το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας τους. Παίκτες όπως οι Αγκιμπού Καμαρά & Κούντε αλλά και ο Ζοάο Καρβάλιο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα