«Ο Αλμέιδα θέλει να φέρει Τσιτσαρίτο στην ΑΕΚ» - Διαψεύδει η Ένωση

«Ο Αλμέιδα θέλει να φέρει Τσιτσαρίτο στην ΑΕΚ» - Διαψεύδει η Ένωση

Newsroom
«Ο Αλμέιδα θέλει να φέρει Τσιτσαρίτο στην ΑΕΚ» - Διαψεύδει η Ένωση

bet365

Δημοσίευμα από το Μεξικό βάζει βόμβα, καθώς αναφέρει ότι ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ΑΕΚ, τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες. Τι αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν ξεκινήσει σε Μεξικό, Αμερική και Αργεντινή.

Ο Ματίας Αλμέιδα έφτασε το βράδυ του Σαββάτου (30/4) μαζί με τους συνεργάτες του στην Αθήνα και την Κυριακή (1/5) θα βρίσκεται στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την οριστικοποίηση της άφιξης του Αργεντινού τεχνικού στην Ένωση, έχουν ξεκινήσει τα μεταγραφικά σενάρια στη Λατινική Αμερική. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «El Futbolero Mexico» ο Αλμέιδα «με τον ερχομό του στην ΑΕΚ έχει ζητήσει από τη διοίκηση δύο Μεξικανούς ποδοσφαιριστές. Ενας εξ αυτών είναι ο Χαβιέρ Ερνάντες, ο γνωστός Τσιτσαρίτο, ενώ το όνομα του δεύτερου παίκτη δεν έχει διαρρεύσει ακόμη».

Ο Τσιτσαρίτο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την Γουαδαλαχάρα (64 εμφανίσεις με 26 γκολ), όπου και αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι το 2010. Τότε έκανε και το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τους «κόκκινους διαβόλους» αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και κατέκτησε δύο φορές την Premier League (2010/11, 2012/13), ένα Community Shield (2010) και έναν τίτλο Champions League (2010-11). Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της Γιουνάιτεντ σε 103 αγώνες, με απολογισμό 37 τέρματα.

Επειτα ακολούθησε ο δανεισμός στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων. Το 2015 Μπάγερ Λεβερκούζεν έβγαλε από ταμεία της 7,3 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της. Στη Γερμανία κατέγραψε 54 συμμετοχές με 28 τέρματα σε 2 χρόνια, για να επιστρέψει το 2017 στην Premier League για την Γουέστ Χαμ.

Με τα «σφυριά» αγωνίστηκε για δύο σεζόν με απολογισμό 55 εμφανίσεις και 18 τέρματα και το 2019 επέστρεψε στη La Liga για τη Σεβίλλη, με την οποία και κατέκτησε το Europa League. Από το 2020 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στο MLS με τα χρώματα των LA Galaxy, με τους οποίους σε 42 εμφανίσεις έχει 24 γκολ. Οπως επίσης ο Τσιτσαρίτο φοράει τη φανέλα της εθνικής Μεξικού από το 2009 και με έχει σε 109 εμφανίσεις με το εθνόσημο 52 τέρματα.

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Από την πλευρά της πάντως, η ΠΑΕ ΑΕΚ υποστηρίζει ότι για κανέναν ποδοσφαιριστή και για καμία καλοκαιρινή μεταγραφή δεν έχει υπάρξει συζήτηση μεταξύ Ματίας Αλμέιδα κι Ένωσης.

«Για κανέναν ποδοσφαιριστή και για καμία καλοκαιρινή μεταγραφή δεν έχει υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στον Ματίας Αλμειδα και τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Απομένει να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον νέο προπονητή για μετά το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα προέχει η αναλυτική ενημέρωση του για τα ζητήματα της ομάδας τις επόμενες μέρες ενόψει της μελλοντικής ανάληψης των καθηκόντων του. Για την ΑΕΚ αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η προσπάθεια της επίτευξης του στόχου της ευρωπαϊκής εξόδου. Όλα τα υπόλοιπα έπονται. Δεν έχει ανοίξει η παραμικρή συζήτηση για ονόματα και μεταγραφές και όλα αυτά τα ονόματα τα μαθαίνουμε και εμείς από τα δημοσιεύματα», αναφέρει η σχετική ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα