Χουάνκαρ: Το πρώτο βραβείο που κέρδισε στη ζωή του (vid)

Χουάνκαρ: Το πρώτο βραβείο που κέρδισε στη ζωή του (vid)

Newsroom
Χουάνκαρ: Το πρώτο βραβείο που κέρδισε στη ζωή του (vid)

bet365

Ο Χουάνκαρ παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής των play offs και της 2ης των play outs, λέγοντας πως αυτή είναι η πρώτη φορά που κερδίζει κάτι στη ζωή του.

Το γκολ που σημείωσε ο Χουάνκαρ εναντίον του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ως το καλύτερο για την 3η αγωνιστική των play offs και τη 2η των play outs. Το Σάββατο (30/4) ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού παρέλαβε το βραβείο από τον συμπατριώτη του, Αϊτόρ, και εξέφρασε τη χαρά του σημειώνοντας πως αυτή είναι η πρώτη φορά που κερδίζει κάτι στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος μπακ ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με ψήφισαν. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με αυτό το βραβείο, γιατί είναι η πρώτη φορά που κερδίζω κάτι στη ζωή μου. Ευχαριστώ ξανά. Εύχομαι τα καλύτερα για τον σύλλογό μας, για τους συμπαίκτες μου κι ελπίζω να έχουμε ένα καλό φινάλε στη σεζόν».

Θυμηθείτε το γκολ του Χουάνκαρ:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα