Γιοβάνοβιτς: «Όλα τα παιχνίδια με τον Άρη ήταν κάπως διαφορετικά»

Γιοβάνοβιτς: «Όλα τα παιχνίδια με τον Άρη ήταν κάπως διαφορετικά»

Νίκος Αθανασίου
Γιοβάνοβιτς: «Όλα τα παιχνίδια με τον Άρη ήταν κάπως διαφορετικά»

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV ο Σέρβος τεχνικός του ''τριφυλλιού'':

«Καταρχήν έχω σεβασμό απέναντι στην ομάδα του Άρη. Γιατί είναι μία ομάδα που τα τελευταία 2-3 χρόνια, πραγματικά πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα με πολύ καλό υλικό, με απαιτήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που παίζει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μαζί, με λίγες προσθήκες και κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

Είναι μία ομάδα που αγωνίζεται το ίδιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε εντός, είτε εκτός έδρας, έχει ένα επιθετικό στυλ παιχνιδιού και μία επιθετική σκέψη, με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Που σημαίνει πως το συγκεκριμένο ματς θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η αλήθεια είναι ότι θα παίξουμε για τέταρτη φορά φέτος με τον Άρη κι όλα τα παιχνίδια ήταν κάπως διαφορετικά. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και τις συνθέσεις των ομάδων... Αλλά ο σκοπός παρέμενε πάντα ο ίδιος και για τις δύο ομάδες. Και γι’ αυτό σίγουρα μας περιμένει και στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα