Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ που έμεινε και μία άμυνα που θα αλλάξει το καλοκαίρι

Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ που έμεινε και μία άμυνα που θα αλλάξει το καλοκαίρι

Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ που έμεινε και μία άμυνα που θα αλλάξει το καλοκαίρι

bet365

Ο Τσέχος επιβραβεύτηκε για τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του αλλά η άμυνα γύρω του στον Ολυμπιακό θα αλλάξει το καλοκαίρι.

Ο Τόμας Βατσλίκ προερχόμενος από μία χώρα όπως η Τσεχία πάντα είχε όνειρό του να αλλάξει τα δεδομένα στην καριέρα του, να παίξει έξω από την πατρίδα του και να καθιερωθεί και τα κατάφερε. Έπαιξε σε υψηλό επίπεδο, πήρε τίτλους, φόρεσε τη φανέλα της Σεβίλλης, έγινε Νο1 στην Εθνική Τσεχίας και από φέτος είναι ο βασικός πορτιέρε στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος διεθνής Τσέχος επιβραβεύθηκε για τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του αλλά και χάρις στον σχετικό όρο συμμετοχών που υπήρχε στο συμβόλαιό του και έτσι θα μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης που κοιτάζει να είναι ο καλύτερος δυνατός επαγγελματίας και ενώ είναι και οικογενειάρχης. Στο δε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο που έπιασε το απαιτούμενο 70% στον Ολυμπιακό είχε σημαντικές επεμβάσεις για ακόμα ένα ματς ενώ από ένα σημείο και μετά έπαιζε με πρόβλημα τραυματισμού αλλά το τελείωσε το παιχνίδι. Ένας γκολκίπερ που φέτος από τις μεταγραφές βασικών παικτών είναι ο μόνος που έχει βγει τόσο. Και μία σταθερά του ρόστερ που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Άλλωστε δεν υπήρχαν και αμφιβολίες για το εάν θα έμενε ή όχι στον Ολυμπιακό, ασχέτως εάν είναι και παραμένει ένας γκολκίπερ με ζήτηση στο εξωτερικό.

Βέβαια το ερωτηματικό παραμένει όχι μόνο ποιος θα είναι Νο2 πίσω του αλλά και το τι θα συμβεί με την υπόλοιπη άμυνα. Σε αυτή τη φάση φαίνεται πως ένα σημαντικό κομμάτι της άμυνας του Ολυμπιακού το καλοκαίρι θα αλλάξει. Ο Λαλά μοιάζει... φευγάτος, ο Ρέαμπτσιουκ δεν πρέπει να θεωρείται τόσο σίγουρος και υπάρχει η εκτίμηση πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τουλάχιστον δύο ακραία μπακ. Σε σχέση με το κέντρο της άμυνας δε ο Σισέ μπορεί να πουληθεί και ο Ουσεϊνού Μπα να αποχωρήσει, άρα να μείνουν οι Σωκράτης, Μανωλάς και ο Αβραάμ στον τελευταίο του χρόνο και να χρειαστεί έτσι τουλάχιστον ένας ακόμα στόπερ για βασικός.

Με άλλα λόγια η άμυνα μπορεί να έχει από 2 με 3 έως και 4 αλλαγές σε σχέση με τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Βατσλίκ - των 41 αγώνων που έχει πάρει πρωτάθλημα σε 2 διαφορετικές χώρες που θα γίνουν τρεις φέτος με τον Ολυμπιακό και επίσης έχει και μία κατάκτηση Europa League - πάντως από την πλευρά του ξέρει το που θα βρίσκεται τη νέα χρονιά και σε αυτή τη φάση θα κοιτάξει να τελειώσει όσο πιο καλά γίνεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα