ΠΑΟΚ: Πάσχα στο γήπεδο με τακτική και δίτερμα από Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Πάσχα στο γήπεδο με τακτική και δίτερμα από Λουτσέσκου

Newsroom
ΠΑΟΚ: Πάσχα στο γήπεδο με τακτική και δίτερμα από Λουτσέσκου

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά βρέθηκαν την Κυριακή του Πάσχα στο προπονητικό κέντρο συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Τρεις παίκτες δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Ζαμπά και Βιεϊρίνια ακολούθησαν θεραπεία, ενώ ο Καντουρί έκανε ατομικό. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν μάθημα τακτικής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ στο τέλος έκαναν οικογενειακό δίτερμα έχοντας συγκεκριμένες κατευθύνσεις από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα βρήκε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας να συνεχίζει την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση έκαναν δρομικές ασκήσεις και σπριντ, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι κατοχής.

Τη σκυτάλη πήρε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για ένα μάθημα τακτικής, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες.

Ο Λέο Ζαμπά έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Τη Δευτέρα (25.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου για τη σημερινή προπόνηση».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα