Ο Παναθηναϊκός επιβραβεύει τον κόσμο του στο παιχνίδι με την Λαμία

Ο Παναθηναϊκός επιβραβεύει τον κόσμο του στο παιχνίδι με την Λαμία

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός επιβραβεύει τον κόσμο του στο παιχνίδι με την Λαμία

bet365

Ελεύθερη είσοδο στο παιχνίδι με την Λαμία θα έχουν όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν στις τιμές των 5 και 10 ευρώ.

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, καθώς αποφάσισε να παραχωρήσει προσκλήσεις για τον ημιτελικό του Κυπέλλου της Τετάρτης με την Λαμία σε όσους φίλους του έδωσαν το παρών στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τις προσκλήσεις μέσω συστήματος και θα έχουν προθεσμία μίας ημέρας. Όσα εισιτήρια θα απομείνουν θα διατεθούν στις προνομιακές τιμές των 5 και 10 ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο το ''τριφύλλι'' θέλει να πει το δικό του ''ευχαριστώ'' για την ατμόσφαιρα και την στήριξη στο νικηφόρο ματς της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα