Κώτσιρας: «Έκανα την αυτοκριτική μου, καθάρισα το μυαλό μου»

Κώτσιρας: «Έκανα την αυτοκριτική μου, καθάρισα το μυαλό μου»

Newsroom
Κώτσιρας: «Έκανα την αυτοκριτική μου, καθάρισα το μυαλό μου»

bet365

Eιλικρινής ως προς τα λάθη που έχει κάνει εφέτος και τη βελτίωσή του και μετριοπαθής ως προς το μέγεθος της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Γιάννης Κώτσιρας.

Εχει κάνει αρκετά λάθη από την εκκίνηση της σεζόν στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό, αλλά κατά πολλούς ήταν ο MVP του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0 ο Γιάννης Κώτσιρας. Σε κάθε περίπτωση ήταν ένας από τους καλύτερους του Τριφυλλιού και μιλώντας στην Cosmote TV δεν δίστασε να μιλήσει και για τη δουλειά με τον εαυτό του με στόχο την αυτοβελτίωση.

Είπε σχετικά ο αμυντικός του Παναθηναϊκού για το ματς και τη δική του απόδοση: «Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, καταφέραμε στις λεπτομέρειες να πάρουμε το παιχνίδι, μια φάση ήταν αρκετή. Σίγουρα μας δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας στα αποδυτήρια και με τον προπονητή μας, έχουμε πει ότι είναι κρίμα να μην έρχονται τα αποτελέσματα με βάση την εικόνα μας. Είπαμε να σταματήσουμε να είμαστε αφελείς και πλέον διαχειριζόμαστε πιο έξυπνα τα παιχνίδια. Σκέφτηκα κάποια πράγματα, έκανα την αυτοκριτική μου, έπρεπε να καθαρίσω το μυαλό μου για να μπορέσω να κάνω τα παιχνίδια που μπορώ. Θέλω να συνεχίσω την ανοδική πορεία για να βοηθήσω την ομάδα μου, αυτός είναι και ο στόχος μου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα