Φέστα: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν σκοράραμε»

Newsroom
 Φέστα: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν σκοράραμε»

bet365

Ο Ιταλός τεχνικός της Λαμίας στάθηκε στην επιθετική δυστοκία της ομάδας του.

Στην επιθετική δυστοκία της ομάδας του στάθηκε ο Τζιανλούκα Φέστα, μετά την ήττα (1-0) που γνώρισε η Λαμία από τον Ιωνικό. «Δεχθήκαμε ένα γκολ στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου με μία σέντρα. Ξεκινήσαμε το ματς πολύ καλά. Είχαμε ένα διάστημα που δεν είχαμε ισορροπία. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, ήταν δικό μας, κάναμε μερικές καλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Τώρα μπροστά μας είναι το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και στο πρωτάθλημα συγκεντρωνόμαστε ώστε να πάρουμε μία νίκη. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να συνεχίσουμε. Ξέρουμε πως έχουμε δύο πολύ σημαντικά ματς στο πρωτάθλημα με Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Σμύρνης. Δεν μπορώ να πιστέψω το γεγονός πως δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Αν συνεχίσουν έτσι οι παίκτες πιστεύω θα δικαιωθούμε στο τέλος».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα