ΑΕΚ: Πιο μπροστά του Πελεγκρίνο και φουλ για προπονητή η Α.Ε.Κ.

ΑΕΚ: Πιο μπροστά του Πελεγκρίνο και φουλ για προπονητή η Α.Ε.Κ.

ΑΕΚ: Πιο μπροστά του Πελεγκρίνο και φουλ για προπονητή η Α.Ε.Κ.

bet365

Η παρουσία των μάνατζερ στην Αθήνα του Αργεντινού τεχνικού επιβεβαιώνουν σε απόλυτο βαθμό το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta για τον πάγκο της Ένωσης...

Στην τελική ευθεία για το θέμα του προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία έχει στη λίστα της και εξετάζει όπως ενημερωθήκατε αποκλειστικά από το Gazzetta, τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Μπαρτσελόνα, Βαλένθια και Λίβερπουλ βρίσκεται χωρίς δουλειά εδώ και σχεδόν έναν μήνα, καθώς στις 23 Μαρτίου ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας του με τη Βέλες Σάρσφιλντ στην Αργεντινή. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του Αργεντινού προπονητή επισκέφθηκαν τη χώρα μας προκειμένου να συζητήσουν με τους ανθρώπους της Ένωσης, επιβεβαιώνοντας σε απόλυτο βαθμό το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Η περίπτωση του Μαρσέλο Πελεγκρίνο είναι δεδομένα πιο μπροστά από αυτή του Ντι Φραντσέσκο και λογικά αν κρίνει κάνεις από την πορεία της καριέρας των δύο τεχνικών και ειδικά του Ιταλού που δεν έχει ανταποκριθεί καθόλου τη τελευταία τριετία. Η Ένωση έχει πιο μπροστά στη λίστα τον Αργεντινό κόουτς αλλά δεν είναι ο μόνος που... παίζει μπάλα και ο βασικός στόχος για να ξεκαθαρίσουμε σωστά το ρεπορτάζ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα