Ολυμπιακός: Η διαχείριση για τα ντέρμπι που έρχονται με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Η διαχείριση για τα ντέρμπι που έρχονται με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ενώ τον περιμένει μετά ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να επανέλθει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Είναι το πρώτο επίσημο ματς του μετά τις 3 Απριλίου και το 1-1 με την ΑΕΚ απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν τον έχει νικήσει φέτος, έχοντας δύο 0-0 (εντός και εκτός έδρας) και μάλιστα στη Λεωφόρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει ήδη τα... σχέδιά του για το παιχνίδι περιμένοντας να δει την κατάσταση των Μπουχαλάκη και Γκάρι Ροντρίγκες και εντός των επόμενων 24ωρων ενώ ο Ελ Αραμπί λογικά θα είναι διαθέσιμος. Παρότι δεν υπάρχουν ούτε καν μπερδεμένες δοκιμές ακόμα φαίνεται πως θα υπάρξει διαφορετικού τύπου διαχείριση με τον Παναθηναϊκό σε σχέση με το ντέρμπι μετά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στα ημιτελικά του Κυπέλλου στις 21/04.

Παρά τη διαρροή που υπάρχει περί τριάδας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν προκύπτει πως ο Μαρτίνς έχει καταλήξει στο να κατεβάσει τον Ολυμπιακό με τρεις στόπερ στη Λεωφόρο. Σε αυτή τη φάση η διαχείριση και η προετοιμασία για τους δύο αυτούς αγώνες θα είναι η μισή... δουλειά για τον Ολυμπιακό, ακόμα και σε πνευματικό και ψυχολικό επίπεδο. Δεν είναι μόνο η προσέγγιση και η νοοτροπία. Είναι και η ανάγκη για αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός στα play offs μετά την πρώτη αγωνιστική και το 2-1 με τον Άρη δεν έχει άλλη νίκη καθώς ακολούθησαν δύο ισοπαλίες, 1-1 με ΠΑΣ και με ΑΕΚ. Και φυσικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου δεν υπάρχει άλλο ζητούμενο πέραν της πρόκρισης με τον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα