Κάργας: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 'μέταλλο'»

Newsroom
Κάργας: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 'μέταλλο'»

bet365

Ο αρχηγός του «Αγιαξ της Ηπείρου» στάθηκε στο ότι η ομάδα του χάνει δύσκολα από τους «μεγάλους» και αυτό σημαίνει πολλά.

Στο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα τουλάχιστον δεν έχασε από τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Κάργας, μετά το τέλος της χθεσινής (10/4) αναμέτρησης των δύο ομάδων που έληξε χωρίς σκορ. «Ημασταν συγκεντρωμένοι αμυντικά, προσπαθήσαμε να βγούμε στην αντεπίθεση δεν μας βγήκε πολύ. Είχαμε κάποιες στημένες φάσεις αλλά δεν τα καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Η άποψή μου είναι όταν δεν κερδίζουμε να μην χάνουμε. Εχουμε 'μέταλλο' ως ομάδα. Θέλουμε να μπαίνουμε να κερδίζουμε. Ο Παναθηναϊκός μας έβαλε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο και δεν είχαμε απαντήσεις. Ελπίζουμε στο επόμενο να πάρουμε την πρώτη μας νίκη», σχολίασε αρχικά στη NOVA ο αρχηγός του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Στον οποίο μεταφέρθηκε μετά αν στην ομάδα παίρνουν ψυχολογία από τις ισοπαλίες στα play offs. «Μόνο η νίκη μας τονώνει. Παίζουμε με τις μεγαλύτερες ομάδες, με τον ΠΑΟΚ χάσαμε στην τελευταία ευκαιρία. Μπορεί να μην κερδίζουμε αλλά αν χάσουμε χάνουμε εξαιρετικά δύσκολα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα