Βόλος – Λαμία: Τα δύο γκολ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις (vids)

Newsroom
Βόλος – Λαμία: Τα δύο γκολ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις (vids)

bet365

Δύο φορές χτύπησε στις καθυστερήσεις ο Βόλος, με τους Ροσέρο και Φεράρι να κάνουν το 3-0 επί της Λαμίας, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη των γηπεδούχων.

Με την Λαμία να πιέζει για την ισοφάριση, καθώς κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για τους Λαμιώτες, ο Βόλος βρήκε την ευκαιρία να βγει στην κόντρα και κατάφερε στις καθυστερήσεις να πετύχει όχι ένα, αλλά δύο γκολ κάνοντας το 3-0. Αρχικά στο 91' ο Πουρίτα βγήκε στον κενό χώρο, έπαιξε παράλληλα για τον Ροσέρο που μόνος του απέναντι στον Σαράνοφ πλάσαρε εύστοχα

Στην συνέχεια και στο 95' ο Βόλος έβγαλε τέσσερις παίκτες στο τρανζίσιον, ο Κορέα έπαιξε για τον Φεράρι που είχε «ανέβει» και ο Αργεντινός μπακ σκόραρε με πλασέ για το 3-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα