Ο Θοδωρής Φορτούνης «μιμήθηκε» τον αδερφό του Κώστα (vid)

Ο Θοδωρής Φορτούνης «μιμήθηκε» τον αδερφό του Κώστα (vid)

Newsroom
Ο Θοδωρής Φορτούνης «μιμήθηκε» τον αδερφό του Κώστα (vid)

bet365

Ο μεγαλύτερος αδερφός του διεθνή μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έδειξε πως η οικογένεια έχει... πολύ ταλέντο.

Ακρως ποδοσφαιρική οικογένεια είναι εκείνη του Κώστα Φορτούνη,καθώς και ο αδερφός του Θοδωρής παίζει και μπάλα μεταξύ άλλων επαγγελματικών του δραστηριοτήτων. Σε ερασιτεχνικό επίπεδο μεν, όμως βαδίζει στα χνάρια του κατά ένα χρόνο μικρότερου αδερφού του (είναι γεννημένος το 1991 και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού το 1992).

Παρότι μάλιστα είναι αμυντικός (πλέον αγωνίζεται στα Μετέωρα) στο παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΠΣ Τρικάλων κόντρα στον Αρη Αγίας Μονής σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και «μιμήθηκε» το διεθνή άσο των «ερυθρολεύκων». Ετσι οδήγησε την ομάδα του στην πρόκριση, καθώς πήρε τη νίκη 3-2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα