Ολυμπιακός: Οι πόνοι στη... μέση και οι εναλλακτικές επιλογές 

Ολυμπιακός: Οι πόνοι στη... μέση και οι εναλλακτικές επιλογές 

bet365

Ο άξονας του Ολυμπιακού δείχνει ιδιαίτερα επιβαρυμένος και με ντεφορμέ παίκτες αλλά στο υπάρχον ρόστερ υπάρχουν άλλες επιλογές για τον Μαρτίνς.

Η εικόνα του άξονα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ αναμφίβολα προβλημάτισε και ειδικότερα το νέο (υπό την έννοια της εικόνας του στο ντέρμπι που βέβαια δεν ήταν αισθητά διαφορετική με την κακή του εικόνα το προηγούμενο διάστημα) αρνητικό αγωνιστικό δείγμα του Μαντί Καμαρά. Με αφορμή τα προβλήματα που είχε το κέντρο των Πειραιωτών σε αυτή τη φάση έχει αναμφίβολα αρχίσει μία κουβέντα για τις ενδεχόμενες αλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει περιπτώσεις παικτών που είτε είναι... σκασμένοι είτε ντεφορμέ και αυτό επηρεάζει την εικόνα του και στον άξονα προφανώς. Σε σχέση με το κέντρο υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις επιλογές που μπορούν να επιστρατευθούν, συμπεριλαμβανομένου και του Φορτούνη (στη λογική του να παίξει και άλλο). Ειδικότερα οι τέσσερις σχετικές περιπτώσεις (εκ των οποίων βέβαια τουλάχιστον οι δύο είναι εκτός πλάνων από τον Πέδρο Μαρτίνς αυτό το διάστημα):

ΚΟΥΝΤΕ

Πιέρ Κούντε

Ο Πιέρ Κούντε είναι κυρίως εξαρο-οκτάρι αλλά μπορεί να παίξει και πιο προωθημένος χαφ. Ο Καμερουνέζος διεθνής μέσος μπορεί να δώσει... ανάσες σε ένα καταπονημένο κέντρο και ενώ φέτος έχει 20 ματς με 1 ασίστ.

Κώστας Φορτούνης

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός κυρίως είναι δεκάρι, ωστόσο έχει την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά να βοηθήσει στον άξονα και κυρίως στο 4-2-3-1. Με την ΑΕΚ έκανε την πρώτη του επανεμφάνιση σε επίσημους αγώνες με τον Ολυμπιακό μετά τον τελικό της 22ας Μαϊου με τον ΠΑΟΚ και περιμένει πλέον να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Μαμαντού Κανέ

Είναι εξάρι και οκτάρι αλλά παίζει και έξω δεξιά στο κέντρο. Ο Κανέ έχει παίξει πολύ λίγο στον Ολυμπιακό (ένα μόλις ματς στο Κύπελλο) μετά την επιστροφή του από δανεισμό και σίγουρα μπορεί να δώσει παραπάνω ένταση αλλά και τρεξίματα στο κέντρο.

Μπαντιουγκού Φαντινγκά

Ο πιο μικρός από τους τέσσερις παίκτες από πλευράς ηλικίας. Παίζει όμως οκτάρι, δεκάρι αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Ο Φαντινγκά έχει 5 ματς με 1 γκολ στον Ολυμπιακό (είχε σκοράρει στο Κύπελλο με Παναιτωλικό) και έχει χρησιμοποιηθεί από τον Μαρτίνς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα