ΠΑΣ Γιάννινα: Τι κάνουν οι Κάργας, Εραμούσπε κόντρα στον Αρη

Newsroom
 ΠΑΣ Γιάννινα: Τι κάνουν οι Κάργας, Εραμούσπε κόντρα στον Αρη

bet365

Οι δύο στόπερ του «Αγιαξ της Ηπείρου» είναι εκ των κορυφαίων του και στα τρία φετινά του ματς κόντρα στους «κίτρινους».

Με το βαθμό στις αποσκευές του έφυγε ο ΠΑΣ Γιάννινα από το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς απέσπασε χθες (3/4) «λευκή» ισοπαλία από τον Αρη. Ετσι όχι μόνο παρέμεινε αήττητος και στο τρίτο φετινό του ματς κόντρα στους «κίτρινους» αλλά πλέον κρατά στη σεζόν και το μηδέν παθητικό εναντίον τους, αφού μετά από 287 αγωνιστικά λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) δεν έχει δεχθεί γκολ.

Το 0-0 της Θεσσαλονίκης διαδέχθηκαν οι δύο νίκες της regular season με επιμέρους σκορ 7-0 υπέρ του, εξέλιξη που σε μεγάλο βαθμό πιστώνονται οι Γιάννης Κάργας και Ροντρίγκο Εραμούσπε.

Οι δύο στόπερ του ΠΑΣ ήταν εκ των κορυφαίων του στη σειρά των συγκεκριμένων αγώνων με τους Θεσσαλονικείς, κάτι που δεν αποτυπώνεται μόνο στο ότι η ομάδα τους διατήρησε ανέπαφη την εστία της αλλά και από το ύψος των εύστοχων γεμισμάτων που είχαν οι αντίπαλοί τη. Πιο συγκεκριμένα μέτρησαν 20/116, κάτι που «φωτογραφίζει» πως αμφότεροι «κυριάρχησαν» μέσα στα καρέ του Λοντίγκιν και «καθάρισαν» αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις.


Αλλωστε και οι ατομικές τους επιδόσεις στα τρία αυτά παιχνίδια αντικατοπτρίζουν κάτι ανάλογο, ενώ στο 0-5 του πρώτου γύρου ο Αργεντινός ήταν εκ των σκόρερ του ΠΑΣ ενώ στο 2-0 των «Ζωσιμάδων» το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Σιαμπάνη ύστερα από κεφαλιά του Κάργα. Ετσι συμμετείχαν και στο επιθετικό κομμάτι.

Γιάννης Κάργας VS Αρης
Αποκρούσεις
: 4
Κλεψίματα: 10
Επεμβάσεις: 28

Ροντρίγκο Εραμούσπε VS Αρης
Αποκρούσεις: 4
Κλεψίματα: 9
Επεμβάσεις: 12

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα