Ζίβκοβιτς: «Έπρεπε και στο πρώτο να παίξουμε όπως στο δεύτερο» (vid)

Newsroom
Ζίβκοβιτς: «Έπρεπε και στο πρώτο να παίξουμε όπως στο δεύτερο» (vid)

bet365

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως θα έπρεπε να είχαν παίξει όπως στο δεύτερο κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Μετά το τέλος του αγώνα, ο σκόρερ του «δικεφάλου του βορρά», Αντρίγια Ζίβκοβιτς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV τα εξής: «Δεν ήταν καλό το ξεκίνημα μας. Μας έλειπε η συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι».

Για την Μαρσέιγ: «Έτσι πρέπει να εμφανιστούμε και στο ματς με την Μαρσέιγ που είναι πολύ σημαντικό και πάμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την διαφορά των δύο ημιχρόνων: «Δεν έπρεπε να επηρεαστούμε από το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε. Στο πρώτο μέρος έπρεπε να παίξουμε όπως εμφανιστήκαμε στο δεύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα