Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1: Το πανηγύρισε όσο ποτέ ο Γιοβάνοβιτς (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1: Το πανηγύρισε όσο ποτέ ο Γιοβάνοβιτς (vid)

bet365

Πιο εκδηλωτικός από ποτέ ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού λίγο πριν το τέλος να ζητάει από τον κόσμο της ομάδας του να φωνάξει και στην συνέχεια να πανηγυρίζει με την ψυχή του το 2-1 επί του ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη στιγμή που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, ο Σέρβος έδειχνε να είναι η ήρεμη δύναμη του πάγκου. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ωστόσο ο έμπειρος προπονητής ξεπέρασε τον εαυτό του. Για την ακρίβεια λίγο πριν το τέλος σηκώθηκε από τον πάγκο και σε ρόλο «οργανωτή εξέδρας» ζήτησε από τον κόσμο να φωνάξει ακόμα περισσότερο, ενώ μόλις τελείωσε το ματς πανηγύρισε όσο ποτέ τη νίκη με 2-1 πηγαίνοντας μάλιστα και προς τους οργανωμένους οι οποίοι και τον αποθέωσαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα