Λοντίγκιν: «Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Newsroom
Λοντίγκιν: «Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ Γιάννινα»

bet365

Ο 31χρονος γκολκίπερ έδειξε «σφίγγα» για το μέλλον του και αν θα συνεχίσει και του χρόνου στον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Εκ των κορυφαίων του ΠΑΣ Γιάννινα στο χθεσινό (3/4) 0-0 με τον Άρη ήταν ο Λοντίγκιν, ωστόσο ο γκολκίπερ της ομάδας στάθηκε στη συνολική παρουσία όλων στην ομάδα. «Δεν νομίζω ότι ήμουν ο MVP. Όλη η ομάδα βοηθάει σ’ αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Υπάρχουν και λάθη τα οποία πρέπει να βελτιώσω κι εγώ ο ίδιος. Από εκεί και πέρα η πίεση ήταν περισσότερη απ’ ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια. Λογικό κιόλας. Ο Άρης είχε παραπάνω άγχος και πίεση και είναι πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για τον Άρη, παρά για μας. Δεν είχαμε τις ευκαιρίες που θα θέλαμε. Τις ψάξαμε, δεν βρήκαμε τόσους χώρους, αλλά σταθήκαμε για άλλο ένα παιχνίδι πολύ καλά αμυντικά. Μπράβο στην ομάδα, αλλά πρέπει να σκοράρουμε, να βγούμε πιο μπροστά», είπε αρχικά στη NOVA.

Και μετά του μεταφέρθηκε πως ο ΠΑΣ έμεινε για 3ο σερί ματς φέτος αήττητος κόντρα στους «κίτρινους». «Ή βρήκαμε το κουμπί του Άρη ή ο Άρης δεν έχει βρει τα πατήματά του. Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με μια ομάδα σαν τη δική μας. Έχουμε ένα σοβαρό και δυνατό πλάνο που είναι δύσκολο να το διασπάσει κάποιος συν του ότι πρέπει να προσέχουν την αντεπίθεση.
Το τι θα προετοιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα δεν το ξέρω ακόμα. Έχουμε δύο εντός έδρας ματς τώρα, πολύ σημαντικά και θέλουμε να πάρουμε νίκες».

Για τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη σχολίασε πως «είναι κάτι που μου αρέσει. Είναι πολύ ωραίο να μπαίνεις από το ζέσταμα κιόλας και να νιώθεις την παρουσία του κόσμου σου. Είναι ωραίο, εύχομαι να συνεχιστεί. Να είναι όλα ήρεμα, οι φίλαθλοι να απολαύσουν ποδόσφαιρο, να υπάρχει αλληλοσεβασμός και να γίνουν όλα καλύτερα».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί σημείωσε ότι «είναι μία ομάδα που ας πούμε ότι έχουμε μία προϊστορία. Τους είχαμε κερδίσει εντός έδρας, χάσαμε εκτός. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ πολύ καλό ματς και θα πάμε για τη νίκη οπωσδήποτε. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ομάδα, αλλά όπως εκείνοι, έτσι κι εμείς πάμε για μία καλύτερη θέση και θα διεκδικήσουμε ό,τι ευκαιρία θα έχουμε».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το μέλλον του καθώς θα μείνει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν. «Το ξέρω ότι ακούγονται, αλλά δεν διαβάζω τίποτα. Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σ’ αυτό που κάνω στον ΠΑΣ Γιάννινα, σ’ αυτά που μου ζητάει ο προπονητής, στο να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ό,τι είναι να έρθει το καλοκαίρι θα το δούμε, γιατί έχω μάθε πλέον να ζω με τη στιγμή και όχι με το τι θα γίνει σε 5-10 μέρες ή 1 μήνα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα