Η ΠΑΕ Άρης έδωσε το όνομα «Άλκης Καμπανός» στη θύρα επισήμων του «Κλ. Βικελίδης»

Η ΠΑΕ Άρης έδωσε το όνομα «Άλκης Καμπανός» στη θύρα επισήμων του «Κλ. Βικελίδης»

Newsroom
Η ΠΑΕ Άρης έδωσε το όνομα «Άλκης Καμπανός» στη θύρα επισήμων του «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε η ονοματοδοσία της θύρας των επισήμων του «Κλ. Βικελίδης» η οποία πλέον ονομάζεται «Αλκης Καμπανός» τιμώντας έτσι τη μνήμη του 19χρονου αδικοχαμένου φίλου του Άρη.

Πρόκειται για μια σπουδαία ενέργεια από την ΠΑΕ Άρης η οποία έχει σαν στόχο να τιμήσει τη μνήμη του 19χρονου φίλου της ομάδας. Η ονοματοδοσία έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (3/4) παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών, Σταύρου Καλαφατη και φυσικά μελών της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη αλλά και φιλάθλων του Άρη. Νωρίτερα, οι κ.κ. Καλαφάτης, Καρυπίδης συζήτησαν με τα μέλη της οικογένειας του Άλκη Καμπανού τονίζοντας ότι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν είναι να φροντίσουν με τις ενέργειές τους να τιμήσουν αλλά και να διατηρήσουν ζωντανή τη μνήμη του 19χρονου φιλάθλους.

«Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό που κάνετε για τη μνήμη του Άλκη», είπαν τα μέλη της οικογένειας του 19χρονου για να ακολουθήσουν το τελετουργικό όπου ο θείος του δολοφονηθέντα φίλου του Άρη τράβηξε το κορδόνι για να αναδειχθεί η επιγραφή. Πλέον η Θύρα των επισήμων στο «Κλ. Βικελίδης» ονομάζεται «Θύρα Άλκης Καμπανός».


Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα καταθέτουν λουλούδια:

Η οικογένεια του Άλκη Καμπανού έδωσε το «παρών»:

Η οικογένεια του Άλκη

Οι γονείς του Άλκη

Οι γονείς του Άλκη

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα