Ιωνικός: Η «value for money» προσθήκη του Μάντζη (vids)

Ιωνικός: Η «value for money» προσθήκη του Μάντζη (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Ιωνικός: Η «value for money» προσθήκη του Μάντζη (vids)

bet365

Ο 31χρονος φορ έγινε τον Γενάρη κάτοικος Νίκαιας και έχει ήδη βρει πέντε φορές δίχτυα σε 13 εμφανίσεις του με το club.

Στις πιο «value for money» χειμερινές προσθήκες της Super League Interwetten συγκαταλέγεται ο Βασίλης Μάντζης, που βρήκε δις στόχο στο χθεσινό (2/4) 2-2 του Ιωνικού με το Βόλο και αυτόματα η ομάδα του «εκτινάχθηκε» στο «+9» από τη θέση του μπαράζ.


Ο 31χρονος φορ επέστρεψε τον Γενάρη στην Ελλάδα ύστερα από 1,5 σεζόν στην Κύπρο όπου ήταν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και έχει ήδη ξεχωρίσει, καθώς στη Νίκαια «κούμπωσε» αμέσως, «ταίριαξε» με τον Ροτζέριο Τουράμ που τις περισσότερες φορές βρίσκονται πλάι πλάι στην επίθεση (3-5-2) και έφτασε τα 5 γκολ στη σεζόν, σε μόλις 13 εμφανίσεις του.

Μάλιστα μόνο σε ένα παιχνίδι, το χθεσινό, έπαιξε από την αρχή μέχρι το τέλος και συνολικά σε έξι, λιγότερα από τα μισά, αγωνίστηκε για 75 plus λεπτά.

Κατά μέσο όρο σκοράρει κάθε 158' ενώ παράλληλα «χρειάζεται» (αρκετά) λίγες τελικές για να το πετύχει (μόσο όρο 1/3). Επειδή μάλιστα μετρά και μία ασίστ είναι «μέσα» σε έξι γκολ του club που αθροιστικά σε 791' με εκείνον στο γήπεδο έχει σημειώσει 12.

Ο Μάντζης στον Ιωνικό
Λεπτά
: 791'
Γκολ: 5
Ασίστ: 1
Τελικές: 16

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα