Φέστα: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε, ούτε όμως και να νικήσουμε» (vid)

Newsroom
Φέστα: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε, ούτε όμως και να νικήσουμε» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της Λαμίας, Τζανλούκα Φέστα, σχολίασε την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα του.

Ο Τζανλούκα Φέστα ανέφερε μετά την ήττα της ομάδας του (1-2) από τον ΟΦΗ:

«Δεν αξίζαμε την ήττα. Συμφωνώ ότι δεν αξίζαμε τη νίκη, αλλά μια ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η ομάδα μου έπαιξε καλά, είχε ευκαιρίες, αλλά χάσαμε από ένα πέναλτι. Με σημείο αναφοράς τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, μπορούν να έρθουν καλά αποτελέσματα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, οι παίκτες του έφταναν πρώτοι στη μπάλα. Δεν είχαμε την ενέργεια που έπρεπε. Στο δεύτερο αντιδράσαμε, κάναμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να προηγηθούμε, αλλά δεν μετατρέψουμε σε γκολ τις ευκαιρίες. Έχω εμπθιστοσύνη στην ομάδα μου. Δεν είχαμε την απαραίτητη τελειότητα στις ευκαιρίες. Πρέπει να επιμένουμε και να πιστεύουμε. Θα δω τι δεν λειτούργησε, ώστενα διορθώσουμε κάποια πράγματα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα