ΑΕΚ: Κρούσμα κορονοϊού που αφορά παίκτη πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Κρούσμα κορονοϊού που αφορά παίκτη πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

bet365

Ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στον τελευταίο έλεγχο που έλαβε χώρα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τα προβλήματα να αυξάνονται στα τέσσερα συνολικά για τους κιτρινόμαυρους.

Η μία αναποδιά προστίθεται στην άλλη στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (3/4 - 20:00).

Ο τραυματισμός του Σιμόες ήταν γνωστός πριν τη διακοπή. Σε αυτόν προστέθηκε το πρόβλημα με τις ενοχλήσεις του Τζαβέλλα στη διακοπή, στο διάστημα των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελλάδας, ενώ από το Ιράν προέκυψε και το απρόοπτο με τον Ανσαριφάρντ που τραυματίστηκε στο μάτι.

Τα προβλήματα όμως για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο δεν τελειώνουν εδώ καθώς από τον τελευταίο έλεγχο για κορονοϊό που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στα Σπάτα διαπιστώθηκε ένα κρούσμα που αφορά παίκτη της ομάδας, ο οποίος τέθηκε φυσικά εκτός πλάνων.

Συνεπώς μαζεύονται τέσσερα προβλήματα πλέον για τον 48χρονο κόουτς της ΑΕΚ, ο οποίος βλέπει και τις επιλογές που θα έχει διαθέσιμες από τον πάγκο στο «Καραϊσκάκη» να λιγοστεύουν...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα