«Απίθανο να μην είναι ο Κορνέλιους στο Μουντιάλ»

Newsroom
 «Απίθανο να μην είναι ο Κορνέλιους στο Μουντιάλ»

bet365

Στον Καναδά ξεκίνησαν ήδη τις... προβλέψεις για την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Κατάρ και ο στόπερ του Παναιτωλικού θεωρείται «σίγουρος» για το Μουντιάλ.

«Βαλίτσες» για το Κατάρ ετοιμάζει η Εθνική ομάδα του Καναδά, καθώς πήρε το «εισιτήριο» για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί από τις 21 Νοεμβρίου ως τις 22 Δεκεμβρίου.

Στη χώρα ξεκίνησαν ήδη τις προβλέψεις για την αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Μουντιάλ και σύμφωνα με τα εκεί δημοσιεύματα ο Ντέρεκ Κορνέλιους αναμένεται να συμπεριληφθεί σε αυτή.

Ο στόπερ του Παναιτωλικού είναι εσχάτως «μόνιμος» στις κλήσεις του Τζον Χέρντμαν και όπως αναφέρεται σχετικά «θα είναι απίθανο να χάσει τη διοργάνωση γιατί είναι βασικός στον Παναιτωλικό της ελληνικής Super League και έχει βελτιωθεί αισθητά από όταν πήγε εκεί ως δανεικός από το Βανκούβερ. Ο Κορνέλιους είναι ήρεμος όταν βοηθά την άμυνα από τα μετόπισθεν, ειδικά υπό πίεση και έχει γίνει καλύτερος ανασταλτικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα