Σισέ: «Πρωταθλητές; Όχι ακόμα, έχουμε οκτώ ματς μπροστά μας»

Σισέ: «Πρωταθλητές; Όχι ακόμα, έχουμε οκτώ ματς μπροστά μας»

bet365

Ο Παπ Σισέ μίλησε στο στο τηλεοπτικό δίκτο «beIN SPORTS» για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και για τη «μάχη» στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Ο Παπ Σισέ μέσα σε λίγους μήνες έχει ζήσει μεγάλες χαρές και επιτυχίες με την εθνική του ομάδα. Κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και προ ημερών την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτο «beIN SPORTS» για το ματς εναντίον της Αιγύπτου, την οποία απέκλεισε η ομάδα του για να περάσει στα τελικά του Μουντιάλ, ενώ ρωτήθηκε και απάντησε για το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Νιώθω μεγάλη χαρά και είμαι υπερήφανος που μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής περάσαμε στο Παγκόσμιο» σχολίασε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε και ο ίδιος να εκτελέσει πέναλτι, απάντησε: «Ναι θα ήταν υπέροχο να εκτελέσω κι εγώ μπροστά στους Σενεγαλέζους φιλάθλους, αλλά ο Σαντιό Μανέ το εκτέλεσε εξαιρετικά». Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος Claire Arnoux τον προέτρεψε να ετοιμαστεί για πέναλτι και στο Μουντιάλ, απάντησε χαριτολογώντας: «Όχι, θα πάμε να το πάρουμε το Παγκόσμιο χωρίς να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία...».

1

Ο Σισέ υποστήριξε ότι στο γήπεδο βρισκόταν όλη του η οικογένεια, εκτός από τη μητέρα του, ότι υπήρχε άγχος, αλλά ότι το κίνητρο για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου οδήγησε την ομάδα του στο να δώσει το 100%.

Κλήθηκε να σχολιάσει και τη «μάχη» στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν του είπαν πως η ομάδα του είναι μια... ανάσα από το πρωτάθλημα, απάντησε: «Όχι ακόμα. Μπορεί να έχουμε διαφορά δέκα βαθμών, αλλά απομένουν οκτώ παιχνίδια».

Όσο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Ναι, υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια, αλλά όχι τώρα. Έχουμε καιρό γι' αυτά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα