Ολυμπιακός: Οι σκέψεις και οι χειρισμοί της Πόρτο για τον Σεμέδο

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις και οι χειρισμοί της Πόρτο για τον Σεμέδο

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις και οι χειρισμοί της Πόρτο για τον Σεμέδο

bet365

Θέλει να κρατήσει μετά το καλοκαίρι τον Ρούμπεν Σεμέδο ή όχι η Πόρτο; Το Gazzetta επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στο θέμα του έμπειρου στόπερ, που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο. Ένας παίκτης που... ταλαιπώρησε αρκετά τον Ολυμπιακό ειδικά στο εξωαγωνιστικό σκέλος τους προηγούμενες μήνες για να καταλήξει δανεικός στην Πόρτο. Το γεγονός πως ο Σεμέδο δεν παίζει τακτικά στην Πορτογαλία έχει αρχίσει να βγάζει προς τα έξω μία εικασία πως η ομάδα της Πόρτο δεν θα πληρώσει τη ρήτρα ή γενικά δεν θα επιδιώξει να τον κρατήσει το καλοκαίρι.

Το Gazzetta ψάχτηκε μέσω Πορτογαλίας - τόσο μέσω ρεπόρτερ της Πόρτο όσο και μέσω πηγών κοντά στην ομάδα - για τις απαιτούμενες απαντήσεις, όσο εύκολο είναι να δοθούν απαντήσεις τον μήνα Μάρτιο σε ένα τέτοιο θέμα. Για να δούμε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις.

Γιατί ο Σεμέδο δεν παίζει τόσο πολύ στην Πόρτο;

Γιατί στον βασικό σχεδιασμό υπάρχουν στην ιεραρχία πιο πάνω από εκείνον άλλοι στόπερ όπως ο αρχηγός Πέπε και ο Μπεμπά. Ο Μπεμπά από την άλλη έχει συμβόλαιο που εκπνέει τον Ιούνιο και μένει ελεύθερος.

Υπάρχουν νεότερα σε σχέση με την τελική απόφαση της Πόρτο για τον Σεμέδο για το καλοκαίρι;

Όχι ακόμα. Υπάρχουν προθέσεις και σκέψεις σε σχέση με το καλοκαίρι αλλά όχι τελική απόφαση.

Ο Κονσεϊσάο θέλει τον παίκτη τελικά ή όχι;

Ο Κονσεϊσάο θέλει τον Σεμέδο. Του αρέσει ως στόπερ και ξέρει τι παίκτη πήρε και σε τι κατάσταση ήταν.

Η Πόρτο θα εξασκήσει την αγορά του παίκτη καταβάλλοντας τη ρήτρα το καλοκαίρι;

Σε αυτή τη φάση δεν προκύπτει η Πόρτο να μην θέλει να κρατήσει τον παίκτη μετά το καλοκαίρι. Τον θεωρούν στην ομάδα ένα πολύ καλό παίκτη και έναν στόπερ που μπορεί να δώσει πολλά και ότι αξίζει να δοθούν χρήματα για αυτόν. Η δε επικείμενη αποχώρηση του Μπεμπά το καλοκαίρι θα φέρει σε πρώτο πλάνο τον Σεμέδο ως τον διάδοχό του.

Να θυμίσουμε εδώ πως η ρήτρα του Σεμέδο για το καλοκαίρι είναι 5.5 εκατ. ευρώ. Όπως επίσης πως τον Γενάρη η Πόρτο δεν είχε το μπάτζετ για την αγορά του και για αυτό πήγε σε καθεστώς δανεισμού. Ο Σεμέδο έχει παίξει έναν αγώνα με την πρώτη ομάδα της Πόρτο και δύο με τη β' ομάδα. Ο Ολυμπιακός πάντως από την πλευρά του θα κάνει την όποια διαπραγμάτευση με τους όρους που έχουν τεθεί και η πρόθεσή του παραμένει ο Σεμέδο να μην είναι στο ρόστερ του τη νέα χρονιά.

Επίσης να υπενθυμιστεί πως το deal της Πόρτο με τον Σεμέδο έχει και μία άλλη πτυχή από χρονικής πλευράς. Εφόσον η πορτογαλική ομάδα εξασκήσει το προσεχές καλοκαίρι τη ρήτρα των 5.5 εκατ. ευρώ υπάρχει συμφωνία για αυτόματη ενεργοποίηση για συμβόλαιο του παίκτη έως το 2026. Σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές αυτό έγινε έτσι ώστε και η Πόρτο να έχει έτοιμο το νέο συμβόλαιο του Ρούμπεν Σεμέδο αλλά και έχει και μία προοπτική και ένα έξτρα κίνητρο ο παίκτης. Η O Jogo μάλιστα είχε τονίσει πως υπάρχει σχετική ρήτρα ενεργοποίησης του συμβολαίου αυτού από τη στιγμή που θα προκύψει η αγορά του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα