Ολυμπιακός: Ο Κούντε ήρθε ως αντί-Καμαρά και αποχωρεί χωρίς να προλάβει να κριθεί στον απόλυτο βαθμό

Ολυμπιακός: Ο Κούντε ήρθε ως αντί-Καμαρά και αποχωρεί χωρίς να προλάβει να κριθεί στον απόλυτο βαθμό

Ολυμπιακός: Ο Κούντε ήρθε ως αντί-Καμαρά και αποχωρεί χωρίς να προλάβει να κριθεί στον απόλυτο βαθμό

bet365

Ο 26χρονος διεθνής Καμερουνέζος αποκτήθηκε για να καλύψει τα... παπούτσια του Μαντί Καμαρά, όμως η χρονιά στον Ολυμπιακό δεν εξελίχθηκε όπως θα την περίμενε ο ίδιος και η ομάδα.

Δεν είναι αναληθές πως ο Ολυμπιακός έκανε μία σοβαρή προσπάθεια το περασμένο καλοκαίρι για να κλείσει τον διεθνή Καμερουνέζο Πιέρ Κούντε από τη Μάιντς, όπως επίσης πως κατέβαλε ένα σεβαστό ποσό και ενώ ο παίκτης είχε και άλλες κρούσεις. Ο Κούντε, διεθνής με το Καμερούν, αποκτήθηκε λοιπόν για να καλύψει τον Μαντί Καμαρά, που ήταν εξαιρετικά πιθανό να πουληθεί (όπως είχε τονίσει στη BILD ο Πέδρο Μαρτίνς).

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είχε πει τότε για τον Κούντε πριν τον αγώνα με την Αϊντραχτ: «Όχι δεν μιλάω ποτέ με τους παίκτες μου για τις εντυπώσεις τους για τον αντίπαλο. Ως μία ομάδα προπονητών έχουμε όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες και τις όποιες παρατηρήσεις.

Ο Πιέρ έχει φοβερή νοοτροπία και πολύ καλά προσόντα για να παίζει οκτάρι. Όμως ήρθε επίσης στην ομάδα διότι ο Μαντί Καμαρά επρόκειτο να πουληθεί και για να καλύπταμε έτσι τη θέση. Αυτό δεν έγινε (η πώληση Καμαρά) οπότε είναι λίγο πιο δύσκολο για τον Πιέρ (εννοεί από πλευράς συμμετοχής)».

Και επειδή αναφέρθηκε τότε στο κομμάτι των συμμετοχών ο Πέδρο Μαρτίνς. Μέσα στο 2022 ο Κούντε έχει παίξει μόνο στο Κύπελλο με τον Παναιτωλικό και καθόλου στο πρωτάθλημα. Είχε βέβαια έναν τραυματισμό στο ματς με τον Ιωνικό που τον είχε αφήσει πίσω, ωστόσο ξέχωρα από αυτό δεν πήρε ποτέ ξανά άλλη ευκαιρία στο πρωτάθλημα.

Δηλαδή από τον Νοέμβριο του 2021 δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Στο διάστημα που έπαιρνε ευκαιρίες και έπαιζε σίγουρα δεν ήταν τόσο πειστικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού ωστόσο από ένα σημείο και μετά μπήκε σε ένα καθεστώς αποχώρησης χωρίς να αξιολογηθεί περαιτέρω και πιθανώς χωρίς να αξιολογηθεί επαρκώς.

Το εάν ο Κούντε παίξει ξανά με τον Ολυμπιακό και το τι χρόνο θα πάρει από εδώ και πέρα το ξέρει μόνο ο ίδιος ο Μαρτίνς. Προφανώς και δεν μπορεί να αποκλειστεί να τον δούμε ξανά αλλά όσο η μπάλα... καίει ακόμα για τα επόμενα ματς ο Πορτογάλος λογικά θα πάει στους παίκτες που στηρίζεται περισσότερο φέτος. Από την άλλη ο Αφρικανός που ήρθε με περγαμηνές είναι σίγουρα από τις μεταγραφές που δεν πήγαν καλά για τον Ολυμπιακό. Ο Κούντε φέτος στον Ολυμπιακό είχε 20 συμμετοχές με 1 ασίστ. Στο δε ελληνικό πρωτάθλημα δεν έπιασε ούτε καν τις 10 συμμετοχές.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός φέρεται να είχε ψαχτεί να τον δώσει δανεικό τον περασμένο Γενάρη. Αυτό δεν έγινε και έτσι ο Κούντε δεν αποχώρησε από το ρόστερ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα