ΟΦΗ: Επιστροφή για Μπουζούκη και Γιαννούλη

ΟΦΗ: Επιστροφή για Μπουζούκη και Γιαννούλη

Newsroom
ΟΦΗ: Επιστροφή για Μπουζούκη και Γιαννούλη

bet365

Με δύο επιστροφές, αλλά και με παρουσία έξι παικτών από την Κ19, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ την Πέμπτη (24/3).,

Με τους Κώστα Γιαννούλη και Γιάννη Μπουζούκη να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (24/3) προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στην οποία συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι ποδοσφαιριστές της Κ19 Αποστολάκης, Χαλκιαδάκης, Γωνιωτάκης, Κορνιλάκης, Λέλεκας και Χνάρης.

Ο Αμπντούλ Ουές ακολούθησε μέρος της προπόνησης, με τους Τζον Τοράλ και Μπρους Καμάου να συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα. Ο Φιορίν Ντουρμισάι έκανε θεραπεία, ενώ ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν συνέχισε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι απόντες ήταν οι διεθνείς, Ντέιβις Επασί, Βαχίντ Σελίμοβιτς και Απόστολος Διαμαντής και ο Λουκ Καστάνιος λόγω ίωσης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (25/3), στις 10:30.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα