Ολυμπιακός: Η εικόνα με τον ΠΑΣ θα πρέπει να τον προβληματίσει και ένας Ελ Αραμπί δεν αρκούσε

Ολυμπιακός: Η εικόνα με τον ΠΑΣ θα πρέπει να τον προβληματίσει και ένας Ελ Αραμπί δεν αρκούσε

bet365

Ο Δημήτρης Τομαράς γράφει για τον Ολυμπιακό που πιστοποίησε και στα Ιωάννινα την αγωνιστική κρίση και τονίζει πως μόνο ένας Ελ Αραμπί δεν φτάνει για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός στα 209 ματς του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από την έδρα του ΠΑΣ στα Ιωάννινα για να μπορέσει έτσι ο Πορτογάλος να θυμάται και πιο καλά για εκείνον αυτήν την ιστορική ημέρα. Σε έναν αγώνα που δεν έχουμε να θυμόμαστε και πολλά από πλευράς εμφάνισης και ο πειραϊκός σύλλογος δεν ήταν τόσο καλός ή πειστικός έμεινε αυτό το 1-1 μέχρι το τέλος.

Πάλι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είχε πάρει παραπάνω πράγματα στο ματς από συγκεκριμένους παίκτες του όπως τους Καρβάλιο και Γκάρι Ροντρίγκες (περισσότερο από τον Καρβάλιο). Όπως και από τον Αγκιμπού Καμαρά με τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του. Γενικά η εικόνα του στο ματς αυτό περισσότερο εμπνέει προβληματισμό ενόψει της συνέχειας παρά κάτι άλλο. Όπως επίσης για ακόμα μία φορά ο Μαντί Καμαρά ήταν τρομερά κακός αγωνιστικά. Σε σημείο που να απορεί κανείς για το αγωνιστικό του πρόσωπο.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ 1

Δεν έφτανε μόνο ο Ελ Αραμπί...

Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ορισμένοι τον τελευταίο καιρό μπορεί και να τον υποτίμησαν. Οι περισσότεροι όμως ξέρουν την ποιότητά του. Ξέρουν το τι μπορεί να δώσει. Ο Γαλλομαροκινός επιθετικός στα Ιωάννινα το έκανε ξανά. Τι ακριβώς; Αυτό που γνωρίζει πιο καλά από τον καθέναν. Να βρίσκει δίχτυα. Μετά τα δύο ματς με τον Άρη σκόραρε για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση πρωταθλήματος, φανερώνοντας πως επανέρχεται στα συνήθη και τα στάνταρ του επίπεδα. Και το έκανε με μία εξαιρετική ατομική ενέργεια μετά το πλάγιο του Λαλά.

Ο Ελ Αραμπί έδωσε τη λύση σε ένα δύσκολο α' μέρος για τον Ολυμπιακό που έχασε και τον Παπέ Σισέ με τραυματισμό και που ο Περέα με την ταχύτητά του έδειχνε ικανός να του επιφέρει παραπάνω προβλήματα και θέματα. Και έτσι πήγε τους Πειραιώτες με το 0-1 στα αποδυτήρια και πριν το β' μέρος. Με γκολ που βγήκε από πλάγιο. Ποιος άλλος παίκτης των Πειραιωτών θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο; Μάλλον μόνο ο Ελ Αραμπί. Ένας Ολυμπιακός που είχε και τον τραυματισμό του Αγκιμπού Καμαρά στο 2ο 45λεπτο, ο οποίος μετά την πτώση του πίσω από διαφημιστική πινακίδα επανήλθε στο ματς.

Το β' μέρος όμως και πάλι δεν ήταν τόσο καλό για τον Ολυμπιακό. Δέχεται ένα γκολ από μία κάκιστη αντίδραση της άμυνάς του και με συμμετοχή / ευθύνη και του Μπουχαλάκη στη φάση (και με τον Ολυμπιακό να διαμαρτύρεται για χέρι). Σε μία φάση που άπαντες αδυνατούν απλά να διώξουν τη μπάλα για να σκοράρει ο Περέα.

Έχει σημασία το πως θα κλείσει τη χρονιά ο Ολυμπιακός και για την ομάδα και για τον κόουτς Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση εξακολουθεί προφανώς να παραμένει το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Ωστόσο έχει τη σημασία του και την αξία του για το πως θα κλείσει τη σεζόν. Για το εάν θα κλείσει τη χρονιά με νταμπλ ή όχι και το κατά πόσον θα βελτιωθεί σε αγωνιστικό επίπεδο και θα πάρει πράγματα από έναν πιο μεγάλο αριθμό παικτών του στη συνέχεια. Δεν θα είναι δηλαδή μόνο οι ποδοσφαιριστές που λειτουργούν σε καθεστώς αξιολόγησης. Θα είναι και γενικά το τι... ταμείο θα κάνει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.