Ολυμπιακός: Μετά τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ραφίνια έχει αλλάξει πέντε δεξιούς μπακ

Ολυμπιακός: Μετά τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ραφίνια έχει αλλάξει πέντε δεξιούς μπακ

Ολυμπιακός: Μετά τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ραφίνια έχει αλλάξει πέντε δεξιούς μπακ

bet365

Ο Νορβηγός μπακ αποχώρησε το 2020 από τον Ολυμπιακό και έκτοτε υπήρξαν αλλαγές προσώπων στη θέση που δεξιού μπακ που δεν ήταν και λίγες.

Τη σεζόν 2020-2021 ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί έκανε μία σημαντική επένδυση με τον Βραζιλιάνο σταρ Ραφίνια, που όμως θα έμενε στην ομάδα για έξι μήνες. Στις 2 Φεβρουαρίου του 2021 ο Ολυμπιακού είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του Βραζιλιάνου μπακ. Την ίδια χρονιά ο σύλλογος είχε και τους Ντρέγκερ και Ανδρούτσο ενώ τον Γενάρη απέκτησε τον Κένι Λαλά. Μάλιστα οι Ραφίνια, Ντρέγκερ και Λαλά αποκτήθηκαν την ίδια περίοδο (οι δύο πρώτοι το καλοκαίρι και ο άλλος τον Γενάρη).

ΡΑΦΙΝΙΑ

Από αυτούς τους παίκτες πέραν του Ραφίνια που αποχώρησε και ο Ντρέγκερ έφυγε από τον Ολυμπιακό για να καταλήξει στη Φόρεστ ενώ ο Ανδρούτσος που παρέμεινε μέχρι σήμερα υπήρξε βασικός δεξιός μπακ στον Ολυμπιακό αλλά τώρα έχει τεθεί τελείως εκτός των βασικών πλάνων και θα αποχωρήσει. Ο Λαλά είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός δεξιός μπακ των Πειραιωτών ως γνωστόν.

Το 2021-2022 αποκτήθηκε ο Πολωνός Μίχαλ Καρμπόβνικ για δεξιός μπακ και ως μία εναλλακτική επιλογή αλλά οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν στη β' ομάδα του Ολυμπιακού και μετά το τέλος του δανεισμού του θα αποχωρήσει. Σε αυτή δε τη φάση ο Μάριος Βρουσάι έχει γίνει δεξιός μπακ και αναπληρωματικός του Λαλά.

ΟΜΑΡ

Μετά τους Ομάρ και Ραφίνια δηλαδή ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Κένι Λαλά ενώ χρησιμοποίησε για τη θέση του δεξιού μπακ και τους εξής: Ντρέγκερ, Καρμπόβνικ, Ανδρούτσο και Βρουσάι. Στο σύνολο δηλαδή πέντε δεξιά μπακ. Ο Νορβηγός διεθνής δεξιός μπακ στον Ολυμπιακό είχε 170 αγώνες με 11 γκολ και 16 ασίστ. Από εκεί και πέρα αξίζει να δούμε και τους άλλους αριθμούς των δεξιών μπακ (βγάζουμε από την εξίσωση τον Βρουσάι καθώς τώρα τελευταία έχει αρχίσει να παίζει ως δεξιός μπακ).

Οι συνολικοί αριθμοί των δεξιών μπακ μετά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί

  • Ραφίνια: 22 αγώνες με 1 ασίστ
  • Μοχάμεντ Ντρέγκερ: 10 αγώνες με 1 ασίστ
  • Κένι Λαλά: 44 αγώνες με 1 ασίστ
  • Θανάσης Ανδρούτσος: 106 αγώνες με 4 γκολ και 7 ασίστ
  • Μίχαλ Καρμπόβνικ: 8 αγώνες με 1 ασίστ
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα