Ολυμπιακός: Το ντόμινο με τους φορ

Ολυμπιακός: Το ντόμινο με τους φορ

Ολυμπιακός: Το ντόμινο με τους φορ

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε αρχίσει να ψάχνεται από τον Γενάρη για έναν σέντερ φορ την ώρα που Τικίνιο και Ελ Αραμπί δεν είναι σίγουροι για τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση έχει κυρίως δύο σέντερ φορ που εναλάσσονται στην αρχική 11άδα. Τον Τικίνιο και τον Ελ Αραμπί. Ωστόσο από τον προηγούμενο Γενάρη υπάρχουν διεργασίες που μπορούν να επιφέρουν ένα ντόμινο και στους στράικερ.

Το θέμα Ζάχαβι δεν προχώρησε ποτέ για να μπει στην τελική του ευθεία (εννοείται σχετικά με τον περασμένο Γενάρη), ωστόσο φανέρωσε μία ένδειξη - διάθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μία αναζήτηση με βάση τη φετινή περίοδο. Σε αυτή τη φάση δεν είναι υπερβολή να τονιστεί πως και για τον Βραζιλιάνο (που είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων και όχι μόνο τον Ιανουάριο) και για τον Ελ Αραμπί δεν υπάρχει η απόλυτη σιγουριά παραμονής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Και αυτό ακόμα και στην περίπτωση που κλείσει με νέο συμβόλαιο ο Ελ Αραμπί καθώς θα είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος πια. Μπορεί δηλαδή να χρειαστεί ακόμα και εάν μείνουν και οι δύο και μία έξτρα προσθήκη στη γραμμή κρούσης.

Ο Ελ Αραμπί έχει φέτος 40 αγώνες με 17 γκολ και 3 ασίστ. Ο Τικίνιο έχει από την άλλη 12 γκολ σε 37 αγώνες. Πάντως στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία με βάση τα ονόματα των Καμπελά και Κλάεσον ο Ολυμπιακός δείχνει πως σε μεταγραφικό επίπεδο κοιτάζει για εξτρέμ και παίκτη πίσω από τον φορ.

Ο Ολυμπιακός γενικότερα πάντως θα έχει αλλαγές στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Το προσεχές διάστημα θα αναδείξει πιο ξεκάθαρα τις επόμενες εξελίξεις.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα