ΑΕΚ: Εφτασε Αθήνα ο Κριχόβιακ (vid)

ΑΕΚ: Εφτασε Αθήνα ο Κριχόβιακ (vid)

ΑΕΚ: Εφτασε Αθήνα ο Κριχόβιακ (vid)

bet365

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (14/03) ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, τον οποίο παρέλαβε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου .

Στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ως το τέλος της σεζόν βρίσκεται η ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να εντάσσουν στο ρόστερ τους έναν χαφ από το πάνω ράφι.

O 32χρονος Πολωνός μέσος έφτασε το πρωί της Δευτέρας (14/03), μέσω Κωνσταντινούπολης, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου τον παρέλαβε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ και ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο Κριχόβιακ θα μεταβεί στο ξενοδοχείο κι έπειτα στα γραφεία της ΑΕΚ προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ, με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Πιθανότατα την Τρίτη θα αρχίσει να προπονείται προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (20/03, 19:30), για την 2η αγωνιστική των Play Off.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα