Γουινέα: Ο Μαντί Καμαρά «κόπηκε» ξανά από την εθνική 

Γουινέα: Ο Μαντί Καμαρά «κόπηκε» ξανά από την εθνική 

bet365

Η Γουινέα θα αντιμετωπίσει τέλη Μαρτίου σε φιλικά τη Νότια Αφρική και τη Ζάμπια, αλλά ο Μαντί Καμαρά «κόπηκε» ξανά από την αποστολή. Μέσα οι Μαμαντού Κανέ και Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού.

Εξακολουθεί και παραμένει εκτός εθνικής Γουινέας ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού. Όπως συνέβη και στο Κόπα Άφρικα, έτσι και ενόψει των φιλικών αώνων εναντίον Νότιας Αφρικής και Ζάμπιας, που θα γίνουν τέλη Μαρτίου, ο ομοσπονδιακός προπονητής Καμπά Ντιαβαρά αποφάσισε να «κόψει» τον 25χρονο μέσο.

Σε αντίθεση μ' αυτόν, οι άλλοι δύο «ερυθρόλευκοι», Μαμαντού Κανέ και Αγκιμπού Καμαρά, κλήθηκαν στην αποστολή.

Ο λόγος που είχε «κοπεί» από την εθνική του ο Μαντί Καμαρά για το Κόπα Άφρικα οφειλόταν στην άρνησή του να ταξιδέψει στη χώρα του για να ενσωματωθεί στην αποστολή στις κλήσεις Νοεμβρίου. Είχε επικαλεστεί πρόβλημα υγείας και παρά την προσπάθειά του να πείσει τα στελέχη της ομοσπονδίας, αυτό δεν κατέστη εφικτό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα