Άρης: Νέα παράταση από το CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι

Άρης: Νέα παράταση από το CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι

Newsroom
Άρης: Νέα παράταση από το CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι

bet365

Το CAS ενημέρωσε την ΠΑΕ Άρης ότι θα καθυστερήσει επιπλέον ένα μήνα η απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι κι έτσι αυτή αναμένεται στις 8 Απριλίου!

Παρατείνεται η αγωνία στον Άρη καθώς η απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου αναμενόταν να κοινοποιηθεί στη διάρκεια της ημέρας, τελικώς όμως έφτασε ενημέρωση από το CAS βάσει της οποίας η απόφαση θα εκδοθεί στις 8 Απριλίου. Αυτό σημαίνει μέχρι τότε οι «κίτρινοι» δεν θα μπορούν να προχωρήσουν στον παραμικρό προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν καθώς δεν θα γνωρίζουν αν θα έχουν το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών. Θυμίζουμε ότι η προσφυγή (κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA) της ΠΑΕ Άρης στο CAS εκδικάστηκε στα τέλη του Φλεβάρη του 2021!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα