Μεντόσα, Καρέλης και γκολ (vids)

Μεντόσα, Καρέλης και γκολ (vids)

bet365

Ο Παναιτωλικός το 2022 έχει σημειώσει 14 γκολ και στα 5 «βρέθηκαν» ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με τον Ελληνα φορ.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο Παναιτωλικός την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε 2-1 στη Νίκαια και τερμάτισε 9ος στη regular season. Εκ των πρωταγωνιστών του ήταν πάλι οι Χαβιέρ Μεντόσα και Νίκος Καρέλης, οι οποίοι έχουν συμβάλει τα μέγιστα την τρέχουσα σεζόν και αμφότεροι παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, ενώ παράλληλα το 2022 αποδεικνύουν μέσα στο γήπεδο πως συνεργάζονται άψογα.

Είναι χαρακτηριστικό πως στη φάση του 1-0 «βρέθηκαν» ξανά σε ένα «κυανοκίτρινο» γκολ κάτι που συνέβη για 4η φορά το νέο έτος, σε σύνολο 11 τερμάτων που έχει σημειώσει η ομάδα στο πρωτάθλημα από τον Γενάρη και ύστερα. Δηλαδή στα 4/11 έχουμε «Μεντόσα, Καρέλης, γκολ» ή «Καρέλης, Μεντόσα, γκολ».


*Στο 2-1 του ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έπαιξε όμορφα κάθετα για τον Καρέλη, που διένυσε το μισό γήπεδο και με πλασέ ισοφάρισε για τα «καναρίνια».


*Τα οποία πήραν τη νίκη χάρις στο πανέμορφο γκολ που σημείωσε ο Μεντόσα στο 84', όταν με μία «βολίδα» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ελληνας φορ είχε κάνει την τελευταία πάσα για εκείνον που ύστερα... ανέλαβε δράση.

*Μερικές ημέρες μετά τα «καναρίνια» επικράτησαν 4-2 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και στο 53' ο Καρέλης τους έδωσε αέρα 2 τερμάτων, όταν και σκόραρε από κοντά ύστερα από όμορφη ασίστ του Μεντόσα.

*Χθες έδωσαν συνέχεια στη... συνεργασία τους, όταν στο 32' ο Αργεντινός με όμορφη/γλυκιά σέντρα βρήκε τον 30χρονο επιθετικό σε θέση βολής μέσα στα καρέ του Ιωνικού και εκείνος με ωραίο τελείωμα στο «σκάσιμο» «έγραψε» το 1-0 για τον Παναιτωλικό.


Αν μάλιστα θελήσουμε να διευρύνουμε τη σχετική «δεξαμενή» και υπολογίσουμε τα τεκταινόμενα και στο Κύπελλο, τότε η επίδοσή τους «ανεβαίνει» στο 5/14, δηλαδή πάνω από το 1/3 των συνολικών γκολ του Παναιτωλικού στη χρονιά.

Και αυτό γιατί τα «καναρίνια» βρήκαν 3 φορές δίχτυα στα 2 παιχνίδια των προημιτελικών με τον Ολυμπιακό και στη μία περίπτωση, στο 2-1 του Αγρινίου, ο Μεντόσα έπαιξε γρήγορα/σωστά κάθετα στον κενό χώρο για τον Καρέλη και εκείνος αφού πρώτα κατέβασε όμορφα την μπάλα την έστειλε ύστερα στα δίχτυα των «ερυθρολεύκων».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα