ΠΑΣ Γιάννινα: Και με γνωμοδότηση από καθηγητή νομικού δικαίου ζήτησαν το δίκιο τους οι Ηπειρώτες

ΠΑΣ Γιάννινα: Και με γνωμοδότηση από καθηγητή νομικού δικαίου ζήτησαν το δίκιο τους οι Ηπειρώτες

bet365

Εκδικάστηκε την Τετάρτη από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα για το -5. Οι Ηπειρώτες θεωρούν πως δεν πρέπει να τιμωρηθούν και μάλιστα κατέθεσαν γνωμοδότηση καθηγητή νομικού δικαίου που εξηγεί τους λόγους που θα πρέπει να τους επιστραφούν οι βαθμοί.

Ο πρώτος μεγάλος τελικός (εκτός εισαγωγικών) του ΠΑΣ Γιάννινα δόθηκε σήμερα Τετάρτη στα γραφεία της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα στην αρμόδια Επιτροπή της Ομοσπονδίας, εκδικάστηκε η έφεση των «κυανόλευκων» με την οποία ζητάνε να τους επιστραφούν οι 5 βαθμοί με τους οποίους τους τιμώρησε η Λίγκα.

Στον ΠΑΣ έδειξαν ξεκάθαρα το πόσο κυνηγάνε την υπόθεση και οι δικηγόροι της ομάδας εξήγησαν γιατί θεωρούν τον ΠΑΣ αθώο, ενώ επισήμαναν πως και αν υπάρχει ακόμα μια μικρή αμφιβολία από την επιτροπή, η υπόθεση θα έπρεπε να έχει παραγραφεί μετά από 7 χρόνια. Μάλιστα έφεραν γνωμοδότηση του καθηγητή νομικού δικαίου, Πάνου Λαζαράτου ο οποίος από την πλευρά του εξήγησε πως δεν θα πρέπει να υπάρξει τιμωρία. Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της ΕΠΟ, με τους ανθρώπους του ΠΑΣ να τονίζουν πως θα πρέπει να βγει το συντομότερο δυνατό (λογικά την Παρασκευή), καθώς την Κυριακή θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και θα πρέπει να ξεκινήσουν τα Playoffs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα