Ολυμπιακός: Με νέα πρόσωπα κόντρα στον ΟΦΗ ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με νέα πρόσωπα κόντρα στον ΟΦΗ ο Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τετράδα άμυνας για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ την Κυριακή και θα έχει αλλαγές στη βασική 11άδα.

Ο Μαρτίνς θα προχωρήσει - όπως όλα δείχνουν - σε αλλαγές στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Με μία προσέγγιση 4-2-3-1 για το Ολυμπιακός - ΟΦΗ και αρκετούς παίκτες να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.

Παίκτες όπως οι Καρβάλιο, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης και Γκάρι Ροντρίγκες. Η βασική 11άδα του Ολυμπιακού θα έχει διαφοροποιήσεις καθώς υπάρχει και παιχνίδι μεσοβδόμαδα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και μετά ματς με τον Άρη.

Ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα γκολκπόστ και στην τετράδα της άμυνας είναι πιθανό να δούμε Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Ουσεϊνού Μπα και Παπέ Σισέ (υπάρχει και ο Μανωλάς). Για το κέντρο να ξεκινήσουν οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης, στα... φτερά να είναι οι Μασούρας ή Αγκιμπού Καμαρά και Ροντρίγκες και πίσω από τον Ελ Αραμπί να παίξει ο Καρβάλιο. Υποψηφιότητα για την 11άδα θέτουν και οι Βρουσάι, Κίτσος και Βαλμπουενά, όπως ακόμα και ο Μαντί Καμαρά. Υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που έμειναν εκτός όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για να πάρουν ανάσες.

Με την Αταλάντα στη ρεβάνς του Φαλήρου η 11άδα των Πρωταθλητών ήταν με Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλος, Παπέ Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκούρου και Τικίνιο. Από τον πάγκο μπήκαν ως αλλαγή στο ματς οι Βρουσάι, Μασούρας, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Φαντινγκά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον ΟΦΗ έχει ως εξής: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Παπέ Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Κούντε, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα