Καμαρά: «Τα γκολ δίνουν αυτοπεποίθηση»

Καμαρά: «Τα γκολ δίνουν αυτοπεποίθηση»

Newsroom
Καμαρά: «Τα γκολ δίνουν αυτοπεποίθηση»

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έδειξε πόσο μεγάλη ανάγκη είχε να σκοράρει ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή προπονητή που αποφασίστηκε στον Άρη.

Ο Μαυριτανός πέτυχε το 5ο φετινό γκολ του στην Interwetten Superleague και μιλώντας στα κανάλια Novasports είπε ότι… «τα γκολ δίνουν αυτοπεποίθηση σε κάθε ποδοσφαιριστή κι ελπίζω να πετύχω περισσότερα. Μου έδωσαν την μπάλα, είχα δύο επιλογές με τον Μπαντού αλλά και τον Μαντσίνι, ωστόσο είδε ότι ήταν ελεύθερος ο χώρος μπροστά μου και αποφάσισα να τελειώσω μόνος μου τη φάση εκτιμώντας ότι ήταν η πιο safe επιλογή».

Σχετικά με τη νίκη της ομάδας του απάντησε πως… «πριν από δύο εβδομάδες είπαμε ότι μας περιμένουν μόνο τελικοί κι έχουμε έναν αγώνα. Θέλουμε να είμαστε στα Playoffs, έχουμε έναν ακόμη τελικό μπροστά μας. Είναι σημαντικό να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να πετύχουμε τον στόχο μας, όπως είναι σημαντικό ότι συνδυάστηκε η έλευση νέου προπονητή με δύο νίκες».

Ρωτήθηκε μάλιστα για την απόφαση αλλαγής προπονητή. «Για καμία ομάδα δεν είναι εύκολο να αλλάζεις προπονητή μέσα στη χρονιά, είναι δύσκολο. Δεν μπορούμε να πούμε αν ήταν ή όχι η κατάλληλη στιγμή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό αποφάσισε το κλαμπ κι εμείς πρέπει να υποστηρίξουμε την απόφασή του και φυσικά τον νέο προπονητή. Όταν έρχεται νέος προπονητής πάντα μπαίνουν νέα πράγματα σε μια ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ένας στόχος τον οποίον πρέπει να πετύχουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα