Το αθηναϊκό ντέρμπι της κρίσης!

Newsroom
Το αθηναϊκό ντέρμπι της κρίσης!
Καθοριστική μονομαχία Παναθηναϊκού - ΑΕΚ στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Super League Interwetten. Με 0% γκανιότα το αθηναϊκό ντέρμπι από την Interwetten.gr, μαζί με άλλα δέκα ματς, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά!

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πρωταγωνιστούν σε ένα καθοριστικό, αθηναϊκό ντέρμπι (Κυριακή 27/02, 19:30) για την 25η (και προτελευταία της κανονικής περιόδου) αγωνιστική της Super League Interwetten.

Οι Πράσινοι θέλουν μόνο νίκη για να εδραιωθούν στην τέταρτη θέση και να κάνουν καθοριστικό βήμα προς τα πλέι οφ, ενώ ο Δικέφαλος ψάχνει μια ακόμα νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία του στην τελική εξάδα.

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα το αθηναϊκό ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης», μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets σε υψηλές αποδόσεις.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που δίνει την δυνατότητα συνδυαστικού πονταρίσματος σε δύο ή και περισσότερους αγώνες με 0% γκανιότα, με το πρόγραμμα του τελευταίου τριημέρου του Φεβρουαρίου να περιλαμβάνει άλλα δέκα παιχνίδια.

Εκτός, λοιπόν, από το αθηναϊκό ντέρμπι, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα άλλα δύο, καθοριστικά (για διαφορετικούς λόγους) ματς από την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten: Το Αστέρας Τρίπολης - Άρης (Σάββατο 26/02, 17:15) και το Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος (Δευτέρα 28/02, 19:30).

Συν τοις άλλοις, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα και άλλα οκτώ, συναρπαστικά παιχνίδια του τριημέρου: Λιντς - Τότεναμ (Σάββατο 26/02, 14:30), Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ (26/02, 16:30), Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μαδρίτης (26/02, 19:30), Γουέστ Χαμ - Γουλβς (Κυριακή 27/02, 16:00), Σεβίλλη - Μπέτις (27/02, 17:15), Λάτσιο - Νάπολι (27/02, 21:45), Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο (27/02, 22:00) και Γρανάδα - Κάντιθ (Δευτέρα 28/02, 22:00).

Το Κύπελλο στο… πιάτο σας!

Εκτός από την Super League Interwetten, όμως, η Interwetten.gr προσφέρει και πολλές επιλογές για το Κύπελλο, το οποίο έχει φτάσει στην τελική τετράδα και όλα είναι ανοιχτά για το ζευγάρι τελικού και τον νικητή.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, προσφέρει ως επιλογές τόσο το ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα, όσο και το ζευγάρι του τελικού, αλλά το τελευταίο συνδυαστικά με το ποια ομάδα θα είναι η νικήτρια στο μεγάλο ραντεβού.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα