ΟΦΗ: Σε διάστημα 9 ημερών «έχασε» 5 βασικούς του χαφ

ΟΦΗ: Σε διάστημα 9 ημερών «έχασε» 5 βασικούς του χαφ

Newsroom
ΟΦΗ: Σε διάστημα 9 ημερών «έχασε» 5 βασικούς του χαφ

bet365

Από τις 16 μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου ο Νιόπλιας είδε κατά χρονική σειρά τους Ντε Γκουζμάν, Τοράλ, Νέιρα, Γκαγιέγος, Μεγιάδο να τίθενται εκτός των πλάνων του.

Κάτι το... εξωπραγματικό συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στον ΟΦΗ, καθώς σε απόσταση περίπου μίας εβδομάδας «έχασε» 5 κομβικούς παίκτες του άξονά του.

Πιο συγκεκριμένα από την περασμένη Τετάρτη 16 του μηνός μέχρι και χθες (24/2) οι Ντε Γκουζμάν, Τοράλ, Νέιρα, Γκαγιέγος, Μεγιάδο τέθηκαν, για διάφορους λόγους, εκτός των πλάνων του Νίκου Νιόπλια τουλάχιστον για τον αγώνα με τους Φαλήρου που ακολουθεί (27 του μηνός) και αυτόματα στο «Γεντί Κουλέ» καλούνται να βρουν εκ των έσω λύσεις.


Στο απόλυτο των 24 αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα τα «6αρο-8άρια» Γκαγιέγος, Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο έχουν από 21, 18& 15 συμμετοχές αντίστοιχα, τα «8αρο-10άρια» Τοράλ, Νέιρα 17 &16 αντίστοιχα αλλά κανείς τους δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το χρονικό των απωλειών...

16/2: Ο ΟΦΗ έπαιξε τότε στο Περιστέρι, όπου και απέσπασε ισοπαλία 2-2. Οι Τοράλ, Ντε Γκουζμάν αποχώρησαν από το ματς λόγω τραυματισμών και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν φάνηκε πως ο μεν πρώτος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο, ο δε δεύτερος ταλαιπωρείται από διάταση. Ο Ισπανός δεν θα είναι διαθέσιμος και για το φινάλε της κανονικής διάρκειας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε αντίθεση με τον Ολλανδό που ενδέχεται να προλάβει την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχίας».

19/2: Στο 0-0 της Νίκαιας ο Νέιρα αποβλήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ είχε ήδη συμπληρώσει κάρτες.

22/2: Ολοκληρώθηκε τότε ο χρονικό μίας ουσιαστικά «τελειωμένης» από καιρό μεταγραφής, καθώς ανακοινώθηκε η παραχώρηση του Φελίπε Γκαγιέγος στην Ουνιβερσιδάδ.

24/2: Ο Μεγιάδο, όπως και ο Νέιρα, άρχισε να ταλαιπωρείται από ίωση και τέθηκε νοκ άουτ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα